LNK „Lietuviškos grožybės”: didžiausias šokas – jorkšyro terjerei

Misija – kaimas. Toks naujo, antradienį per LNK startuosiančio šou „Lietuviškos grožybės”, šūkis. Veikėjos – saldžiabalsė atlikėja Mia, laidų vedėja Genutė Žalienė ir modelis iš Milano Vaida Židonytė. Veiksmas – miestietės išvažiuoja gyventi į kaimą. Užduotis: įrodyti LNK žiūrovams, kad jos sugebėtų gyventi paprastai ir lengvai susitvarkytų su kasdieniais rūpesčiais, slegiančiais eilinio kaimo žmogaus pečius. Mia, Genutė ir Vaida „Pramogų banke” surengė didelį atsisveikinimo vakarėlį, po kurio buvo susodintos į limuziną ir nuo raudono kilimo išvežtos į paprasčiausią kaimą, sodybą netoli Molėtų.

Pamačiusios namą, kurioje teks gyventi, merginos neteko žado. Iš pradžių jos dar tikėjosi, kad šou rengėjai juokauja ir jas veš į kitą vietą. Todėl penkias valandas merginos gulėjo ant lagaminų kieme ir net nesiruošė kraustytis. Vaida ant krūtinės pasiguldė savo jorkšyro terjerę Oteliją ir neleido jai lakstyti po kiemą. Beje, Otelija patyrė kone didžiausią šoką: pirmąsias penkias dienas Svarovskio kristalais puošta kalytė atsisakė ką nors tokioje nešvaroje imti į burną.

Mia skambino seseriai ir prašė pasiimti. „Mano akys buvo pilnos ašarų. Argi žmonės gali taip gyventi? Negalėjau patikėti, kad mus irgi įstums į šitą vargą. Suprantu, kad galima taip vargingai gyventi, bet tvarka tai turi būti”, – nuoskaudų neslėpė Mia.

„O aš žinojau, kad organizatoriai pasistengs padaryti taip, kad būtų didelis kontrastas. Maniau – gal stogo virš galvos nebus. Aišku, aiktelėjau pamačiusi šleikštulį keliančią patalynę ir po ją ropojančius vabaliukus. Bet mane labiausiai nustebino graži gamta – lelijos ežere, gandrai, sukantys ratus virš galvos, laukai kaip iš „Milka” reklamos”, – „pozityvą įjungė” Genutė.

„Pati pradžia buvo lengvas šokas. Paskui pamatėme, kad kitos išeities nėra. Reika mautis pirštines, dezinfekuoti namus ir pradėti gyventi”, – sakė Vaida.

JI apsiavė „Ferre” guminius, visos užsitempė gumines pirštines ir ėmė kuopti namą – išnešė visus senus rakandus ir išmetė lauk. Iškuoptą namą jos užsimojo dezinfekuoti – labiausiai tam, jų galva, tiko dezodorantai ir kvepalai.

Ne viskas buvo taip blogai – važinėti po kaimą ir iki parduotuvės merginos gavo 1970 metų laidos bortinį UAZą, kuris technikinę apžiūrą yra perėjęs 1997 metais. Tiesa, UAZ‘e durys neužsidaro – viena vairuoja, kitos dvi laiko. Iš rengėjų merginos gavo užduotį – nuvažiuoti į miestelio centrą, parduotuvę, nusipirkti maisto.

Gražuolių nuotykių pradžia „Lietuviškose grožybėse” – antradienį 20.45 val. per LNK

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.