„flyLAL – Lithuanian Airlines” žiemos tvarkaraštyje – keturios naujos kryptys

Spalio 28 d. nacionalinė aviakompanija „flyLAL – Lithuanian Airlines” pradeda žiemos skrydžių sezoną, kuriuo keleivius skraidins iki kovo 25 d. Savo skrydžių geografiją aviakompanija šiemet išplėtė Pietų Europos kryptimis ir šaltuoju sezonu pasiūlys naujus reguliariuosius reisus į Malagą, Romą, Lioną bei Insbruką, taip pat dažnesnius skrydžius į Taliną ir Kijevą.

„Patrauklius pasiūlymus pateiksime tiek šią žiemą planuojantiems atostogas šiltuose kraštuose, tiek mėgstantiems žiemos pramogas”, – sako „flyLAL – Lithuanian Airlines” generalinio direktoriaus pavaduotojas Tadas Pukšta.

Slidinėjimo kurortų mėgėjai Lioną galės pasiekti kiekvieną šeštadienį, o Insbruką sekmadienį. Tiesioginiai reisai iš Vilniaus į Malagą bus vykdomi tris kartus per savaitę – antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Reisai į saulėtąjį Ispanijos kurortą orientuoti tiek į turistus, tiek verslo keleivius bei čia gyvenančius lietuvius.

Skrydžiai iš Vilniaus į Romą bus vykdomi penktadieniais. Tai viena iš naujų krypčių, orientuotų į savaitgalines keliones. Šį žiemos sezoną „flyLAL – Lithuanian – Airlines” keleiviai turės galimybę savaitgalius praleisti ne tik Amsterdame, Londone ar Maskvoje, bet ir Milane, Malagoje bei Paryžiuje. Taip pat daugėja skrydžių į Kijevą ir Taliną – į šiuos miestus aviakompanija skraidins kiekvieną darbo dieną bei savaitgaliais.

„Peržiūrėdami skrydžių tvarkaraščius ypač didelį dėmesį kreipėme į tai, kad parinktos savaitės dienos bei skrydžių valandos būtų patogios tiek keliaujantiems verslo reikalais, tiek turistams. Keleivių pageidavimu daugėja į savaitgalius orientuotų kelionių, todėl skrydžių laikus suderinome taip, kad pailsėję užsienyje pirmadienį vėl laiku galėtumėte sugrįžti į darbus”, – teigia T.Pukšta.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.