Krepšinio aistruolių Madride lauks „Švyturio” barai

Šių metų Europos vyrų krepšinio čempionato metu Lietuvos krepšinio gerbėjų Ispanijos sostinėje Madride lauks du specialūs „Švyturio” barai.

Nuo rugsėjo 7 dienos, prasidėjus 35-ojo Europos čempionato antrojo etapo kovoms, Ispanijoje susirinkę krepšinio sirgaliai galės pasivaišinti „Švyturio” alumi ir kartu sirgti už Lietuvos rinktinės sėkmę Kasa Kampo teritorijoje įsikūrusiame „Restaurante Montaloya”, visai šalia „Telefonica Madrid” arenos, bei „Te Deum Cafe”, esančioje prie pat įėjimo į „Palacio de la Comunidad de Madrid” arenos sporto kompleksą.

„Švyturio” barai bus įrengti tose Madrido vietose, kur tikimasi sulaukti didžiausio aistruolių antplūdžio.

Anot „Švyturio-Utenos alaus” generalinio direktoriaus Rolando Viršilo, Madride įrengti du barus paskatino 2005 metų Senojo žemyno pirmenybėse Belgrade atidaryto pirmojo „Švyturio” baro sėkmė.

„Siekiame, kad sirgaliai patogiai galėtų lydėti rinktinę iš vienos arenos į kitą. Norime būti kartu su rinktine ir palaikyti ją siekiant pergalių, todėl ir „Restaurante Montaloya”, ir „Te Deum Cafe” lietuvių krepšinio aistruolius pasitiks ne tik „Švyturio” alus. Kovinę dvasią čia palaikys skambanti lietuviška muzika, Lietuvos vėliavos bei sirgalių atributika. Tačiau svarbiausia, kad susitikti su sirgaliais jau davė žodį krepšinio rinktinės vyrai”, – sako R. Viršilas.

Kelią į „Švyturio” barus rodys gerai pažįstami geltoni skėčiai. Visa atributika, taip pat šaldytuvai ir bokalai jau išsiųsti į Ispaniją, pradėti ir barų įrengimo darbai, kuriuos atlieka partneriai – „Švyturio” importuotojai Ispanijoje.

Abiejuose baruose tilps po kelis šimtus žmonių, kurie galės įsikurti tiek viduje, tiek prie lauke esančių staliukų. Be to, čia bus įrengtos specialios vietos Lietuvos rinktinės krepšininkams ir treneriams. Interneto dienoraštį – vadinamąjį blogą – apie tai, kas vyks krepšinio aikštelėse ir „Švyturio” baruose, rašys ištikimiausias Lietuvos rinktinės sirgalius – Sėkla.

„Tikime, kad subūrę sirgalius ir krepšininkus sugebėsime įžiebti tą kovos dvasią, kuri lietuvius atves ant Europos pirmenybių garbės pakylos. Norime būti kartu su rinktine ir padėti siekti pergalės”, – sakė R. Viršilas.

UAB „Švyturys-Utenos alus” į Madridą nuveš 10 tūkst. litrų „Švyturio Ekstra” nepasterizuoto alaus. Tai – net dvigubai daugiau nei buvo išvežta į Europos čempionatą Belgrade. Pusės litro bokalas „Švyturio Ekstra” alaus kainuos apie 2 eurus.

„Švyturio” aludariai Lietuvos krepšinio rinktinę remia nuo 1999 metų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.