J.Lehmannas negalės žaisti dvi savaites

Anglijos „Premier” lygos Londono „Arsenal” klubo pagrindinis vartininkas Jensas Lehmannas (Jens Lehmann) trečiadienio Vokietijos rinktinės 2-1 laimėtose draugiškose rungtynėse su Anglija pasitempė Achilo sausgyslę ir dėl to nerungtyniaus apie dvi savaites.

Šį patyrusį 37-erių metų vartų sargą „Arsenal” komandoje pakeis legionierius iš Ispanijos Manuelis Almunia (Manuel Almunia Rivero), kuris Anglijos „Premier” lygos 4-ojo turo rungtynėse pasirodys aikštėje su „Man City” klubu.

„Jensas yra patyręs traumą ir dėl to, aš manau, nežais dvi savaites. Galbūt ir didesnį laiko tarpą – tiksliai negaliu pasakyti, – teigė vyriausiasis „Kanonierių” ekipos treneris Arsene`as Wengeras. – Penktadienį jis išvyks į Vokietiją, kad susitiktų su specialistu. Dar anksčiau jis buvo patyręs tokią traumą, bet jos pasekmės buvo daug blogesnės”.

Šio naujojo Anglijos čempionato sezono pradžioje J.Lehmmanas pirmosiose dvejose rungtynėse padarė dvi vaikiškas klaidas. „Arsenal” vieneriose varžybose sugebėjo palaužti „Fulham”, o kitose prarado pergalę mače su „Blackburn”.

Pirmojo turo mače su kita Londono komanda „Fulham” jau pirmojoje minutėje gynėjas Gaelis Clichy (Gael Clichy) perdavė kamuolį savo komandos vartininkui, bet pastarasis jo nesuvaldė ir šis atsidūręs po puolėjo Davido Healy (David Healy) kojomis pateko į vartus.

Trečiojo turo mače su „Blackburn” ilgą laiką „Arsenal” pirmavo, bet 72-ąją minutę po galingo tolimo Davido Dunno (David Dunn) smūgio kamuolys išslydo J.Lehmannui iš rankų ir įskriejo į vartus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.