„Power Hit Radio” klausytojai – bilietai į Gwen Stefani koncertą

Populiariausia šokių muzikos radijo stotis „Power Hit Radio” savaitgalį pradžiugino vieną pasaulinio lygio žvaigždės Gwen Stefani gerbėją. „Power Hit Radio” eteryje išgirdusi žaidimo frazę ir išsiuntusi trumpąją sms žinutę 22-ejų Eglė Burneckytė iš Kauno laimėjo bilietus į šios dainininkės koncertą. Kartu su pasirinktu draugu laimėtojos laukia trijų dienų kelionė ir nepakartojamas stilingosios Gwen Stefani pasirodymas Berlyne.
„Nelabai daug teko keliauti po užsienį, todėl ne tik laimėtas bilietas į koncertą mane labai pradžiugino, bet ir pati kelionė į Vokietiją”, – laimėjimu džiaugėsi Eglė, dar neapsisprendusi, su kuo keliaus į pop muzikos žvaigždės koncertą.
Tai ne vienintelis įspūdingas prizas, kuriuo gali pasidžiaugti „Power Hit Radio” klausytojai. Anksčiau vykusiuose žaidimuose buvo galima laimėti lėktuvo bilietus į Dubajų ar Europos krepšinio čempionatą, įvairių kelionių, savaitgalius poilsiavietėse su draugų kompanija ir, žinoma, bilietus į pasaulio muzikos žvaigždžių pasirodymus. Šokių muzikos hitų numeris vienas – radijo stotis „Power Hit Radio” dovanojo galimybę pamatyti Madonnos, Shakiros, Kylie Minogue, Justino Timberlak’o, Eminemo koncertinius pasirodymus.
„Džiaugiuosi, kad „Powerio” klausytojai aktyviai dalyvauja mūsų radijo žaidimuose. Smagu, kai prie kitų svajonių išsipildymo galime prisidėti ir mes”, – sako populiariausios šios radijo stoties laidos „Power popietė” vedėjas Saulius Baniulis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.