MTV B-Day transliacija internetu sumušė Eurovizijos rekordus

Rugpjūčio 19 dieną, sekmadienį, Rygos pakrantėje „Krastmala” nugriaudėjo MTV vienerių metukų gimtadienio koncertas, kurio metu stilingiausią jaunimo kanalą sveikino riebiausios Baltijos žvaigždės ir naujieji reivo karaliai, grupė Digitalism. Pagal Rygos miesto savivaldybės skaičiavimus į renginį atvyko net 26 000 žmonių. Be to, renginys buvo tiesiogiai transliuojamas internetu „Delfi”, tv.lv ir MTV portaluose.

„Renginys buvo neįtikėtinai sėkmingas. Tiek į renginį susirinkusių žmonių mums galėjo pavydėti bet kuris kitas tuo metu Baltijos šalyse vykęs renginys. Be to, sulaukėme labai daug internautų, kurie renginį stebėjo tiesiogiai internetu. Latvijos programuotojai sakė, kad mušėme „Eurovizijos” rekordus. Visa mūsų aštuoniasdešimties žmonių komanda labai džiaugiasi pavykusiu ir aukšta kokybe pasižyminčiu koncertu”, – džiaugėsi Vidmantas Čepkauskas, „MTV Networks Baltic” Talentų ir Muzikos vadovas, MTV B-Day renginio vadovas.

MTV B-Day buvo tiesiogiai transliuojamas internetu www.delfi.lt, www.mtv.lt, www.mtv.lv, www.mtvesti.ee ir www.tv.lv portaluose. Viso buvo beveik trisdešimt tūkstančių prisijungimų, o unikalių vartotojų net 10288. Populiariausia MTV B-Day renginį buvo žiūrėti „Delfi” portale.

Rugpjūčio 23 dieną laidos „Supermercado” metu (19:00), visų trijų MTV kanalų žiūrovai turės galimybę dar kartą išvysti geriausius gimtadienio momentus, o nuo vidurnakčio, kartu su MTV komanda, pabuvoti ir B-Day afterpartyje – Rygos miesto naktiniame klube „Essential”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.