„Arsenal” be W.Gallas turės verstis tris savaites

Anglijos „Premier” lygos Londono „Arsenal” klubo kapitonas, gynėjas Williamas Gallas (William Gallas) sekmadienį 1-1 pasibaigusiose rungtynėse su „Blackburn” patyrė kirkšnies traumą ir dėl to negalės rungtyniauti tris savaites.

Prancūzijos nacionalinės rinktinės gynėjas, kuriam penktadienį sukaks 30 metų, Anglijos „Premier” lygos 3-iojo turo varžybose su „Blackburn” pirmajame kėlinyje 24-ąją minutę buvo priverstas palikti aikštę po to, kai į jį įsirėžė varžovų puolėjas Roque Santa Cruzas (Roque Santa Cruz).

„Aš iš karto žinojau, kad jis patyrė kirkšnies traumą, ir dėl to iš rikiuotės ijis škrito trims savaitėms”, – teigė vyriausiasis „kanonierių” treneris Arsene`as Wengeras.

W.Gallas negalės padėti „Arsenal” komandai kitą trečiadienį įvyksiančiose UEFA Čempionų Lygos atsakomosiose trečiojo kvalifikacinio etapo varžybose su Prahos „Sparta” klubu. Taip pat jis nepasirodys ir Anglijos čempionato rungtynėse su „Man City” ir „Portsmouth”.

Bet yra viltis, kad jis sugebės galutinai pasveikti ir išbėgs į aikštę rugsėjo 15-ąją dieną įvyksiančiose Londono derbio varžybose prieš „Tottenham”.

Praėjusią vasarą jis iš kitos sostinės „Chelsea” komandos apsimainė klubais su „Arsenal” gynėju Ashley Cole`u (Ashley Cole), bet kamuojamas traumų jis praeitą sezoną negalėjo žaisti net tris mėnesius, todėl „Premier” lygoje sužaidė tik 21-eriose varžybose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.