L.Severino palieka „Vėtrą” ir rungtyniaus Ukrainoje

Vilniaus „Vėtrai” šį sezoną atstovavęs puolėjas iš Brazilijos Lima Severino (Severino Lima De Moura) palieka Lietuvą ir nuo šiol rungtyniaus Ukrainos antrosios pagal pajėgumą lygos Mariupolio „Illichevets” klube.

21 metų brazilas dar užpraeitos savaitės pradžioje išvyko į „Illichevets” peržiūrą ir nebevyko su komanda į „A lygos” rungtynes prieš Panevėžio „Ekraną”. Paskutinis L.Severino mačas „Vėtros” komandoje buvo vilniečių rezultatu 1-2 pralaimėtos rungtynės prieš „Šiaulius” išvykoje.

Puolėjui sėkmingai pasirodžius peržiūroje Ukrainos klubas susitarė su „Vėtra” dėl žaidėjo perėjimo. Finansinės sandorio detalės neskelbiamos.

„”Vėtros” puolėjas Lima Severino karjerą tęs Ukrainoje. Puolėjas perėjo į Mariupolio „Illichevets” klubą. „Vėtros” klubas dėkoja Limai Severino už jo žaidimą ir linki sėkmės tolesnėje jo karjeroje”, – rašoma oficialioje „Vėtros” svetainėje.

Į „Vėtrą” iš Rio de Žaneiro „Flamengo” šį sezoną atvykęs L.Severino kartu su tėvynainiu Pedro buvo vienas daugiausiai Vilniaus klube rungtyniavusių futbolininkų.

Lietuvos „A lygos” pirmenybėse jis sužaidė 19 rungtynių ir įmušė 4 įvarčius. Du kartus per penkerias rungtynes brazilas pasižymėjo Baltijos lygos varžybose, o tiek pat kartų per tiek pat mačų įmušė Intertoto taurės turnyre, kur pelnė vieną iš dviejų „Vėtros” įvarčių garsiojoje dvikovoje su Varšuvos „Legia”.

„Illichevets” po šešių turų Ukrainos antrojoje pagal pajėgumą lygoje užima septintą vietą. Būtent šiame Mariupolio klube anksčiau yra žaidęs dabartinis Panevėžio „Ekrano” gynėjas Dainius Gleveckas, kuris „Illichevets” marškinėlius vilkėjo 2004-06 metais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.