Televizorius – kur tik nori

Šiuolaikiniai namai sunkiai įsivaizduojami be televizoriaus, tad šios technikos gamintojai nestovi vietoje ir pateikia vis daugiau įdomių naujovių.

Veidrodis

Vokietijos kompanija „AD NOTAM” pagamino spalvotą skystųjų kristalų televizorių, įmontuotą į įprastinį veidrodį. Yra du šio įrenginio variantai. Kai pirmojo modelio ekranas yra išjungtas, jis atrodo kaip juodas keturkampis, o išjungus antrojo modelio ekraną, jis susilieja su veidrodžiu. Tokį televizorių-veidrodį galima laikyti visose patalpose, netgi ir vonioje. Jis prie paviršiaus tvirtinasi, kaip ir paprastas veidrodis.

„Naras”

Skystųjų kristalų televizorius, kurį pagamino Britanijos kompanija „Aquavision” puikiai veikia padidintos drėgmės sąlygomis – voniose, dušo kabinose, saunose ir baseinuose. Jo ekrano skersmuo – nuo 10 iki 23 colių. Specialios šildymo sistemos dėka televizoriaus ekranas nerasoja. Į komplektą dar įeina vandeniui atsparios stereo kolonėlės ir nuotolinio valdymo pultelis. Jie veikia net panardinti į vandens pilną vonią.

Šaldytuvai

Kompanija LG rinkai pristatė šaldytuvą „GR-G267A”, kuriame įmontuotas LCD televizorius su DVD/VHS grotuvu. Turint tokį prietaisą nebereikia laukti reklaminės pertraukėlės, per kurią paprastai bėgama pasiimti ko nors skanaus iš šaldytuvo. Televizoriaus ekrano skersmuo – 12 colių. Kai nežiūrimos televizijos programos ar filmai, žaliame ekrane pateikiama informacija apie šaldytuvo būklę. Kadangi ekranas yra sensorinis, pirštų prisilietimais galima nustatyti norimą temperatūrą šaldytuve ir šaldymo kameroje ar specialiai šviežioms daržovėms skirtame skyrelyje „Miracle Zone”, taip pat galima stebėti, kaip dirba vandens valymo filtras ir ledo kubelių generatorius.

Panašų gaminį rinkai yra pateikusi ir kompanija „Siemens”. Jos šaldytuvas „CoolMedia” turi beveik tokias pat charakteristikas, kaip ir „kolega” iš LG, tačiau gali pasigirti platesniu televizoriaus ekranu. Jis siekia 15 colių (38 cm). Be to, jį galima pasukti 45 laipsnių kampu.

Pokalbininkas

Baltarusijos kompanija „Horizont” pristatė naują savo gaminį – plokščiaekranį kineskopinį televizorių, sugebantį interaktyviu būdu rusų ir anglų kalbomis bendrauti su savo savininku. Šis televizorius moka pasilabinti ir atsisveikinti įvairiomis frazėmis, priklausomai nuo pasirinkto režimo. „Ok” – tai neutralus nustatymas, kai šeimininkas nori tiesiog atsipalaiduoti ir nusiraminti. „Cool” režimas skirtas pakelti nuotaiką ir padidinti budrumą, o įjungus „Оops” galima pasijuokti iš įvairių telvizoriaus replikų.

Chameleonas

„Philips” televizorius „Ambilight” savo „elgesiu” primena chameloną. Jis tvirtinasi prie sienos ir gali keisti papildomo apšvietimo spalvą priklausomai nuo temperatūros ir aplinkos spalvų gamos. Šios funkcijos dėka televizorius organiškai įsilieja į bet kokį interjerą ir iškart tampa estetiška jos dalimi.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Interjeras su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.