Vatikanas steigs nuosavą aviacijos kompaniją

Vatikanas planuoja steigti nuosavą aviacijos bendrovę.

Miesto valstybės teritorijoje, kurios bendras plotas siekia 44 ha, jau yra mažytė geležinkelio stotis, iš kur traukiniai anksčiau reguliariai kursavo iki pontifikų vasaros rezidencijos Kastel Gandolfe. Už Vatikano sienų yra malūnsparnio aikštelė. Pats Romos popiežius paprastai keliauja specialiu oro linijų „Alitalia” lėktuvu.

Šį mėnesį Vatikanas rengia pirmąjį užsakomąjį skrydį maldininkams maršrutu Roma-Lurdas (Prancūzija), skirtu 150 metų dievo Motinos apsireiškimo jubiliejui. Vėliau planuojami skrydžiai prie Mergelės Marijos bazilikos Fatimoje (Portugalija) ir prie Gvadelupės Marijos bažnyčios Meksikoje. Vatikano administracija jau pasirašė atitinkamą sutartį su Italijos oro bendrove „Mistral”, praneša Italijos laikraštis „La Reppublica”.

„Nauja iniciatyva siekiama patenkinti vis augančią maldininkų, keliaujančių aplankyti šventųjų vietų, paklausą”, – pareiškė Vatikano atstovas. Kaip pranešama, keleiviai galės naudotis ne tik paprastų palydovų, bet ir specialių gidų paslaugomis. Pirmuoju reisu skris ir 80-metis kardinolas italas Kamilas Ruinis (Camillo Ruini), buvęs Vyskupų Konferencijos pirmininkas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Pasaulyje su žyma .

3 atsiliepimai į "Vatikanas steigs nuosavą aviacijos kompaniją"

  1. hienka

    nepergerai?!! &#039&#039dievo&#039&#039 tarnai Bl*T….jusu laikai jau praktiskai pasibaige, tai dar kol &#039eina&#039 pasimegaukit tariama prabanga. dar limuzina nusipirkit ir popieziui didele grandine su kryzium auksine, kaip pas 50cent.

  2. Tikinti i Dieva

    Maldininku tikrai nedaugeja,bet mazeja ir mazeja….Kol Vatekano t.t. popeziaus palaima, kunigai tvirkins vaikus ir vardan Dievo apgaudines jaunima, katalikai baidosi nuo baznycios. Vatekanas……kas zino???gal ir poiezius yra toks nusikaltelis….????? Ypatingai jaunimas ir jaunos seimos neturi pasitikejimo Vatekanui/popieziui ir kunigams. Orgnizuojamos keliones yra naujai sugalvotas pasipnigavimas, nes dabar turi bilijonus doleriu ismoketi nuskriaustiems zmonims, o kiek dar teismai prites kitiems…..?????
    Is kur popiezius ir kunigai gali zinoti apie seima ar normaliu zmoniu gyvenima, kada jie gyvena nenormalu gyvenima? Daugumoje kunigai yra homoseksualistai ir daug tarp ju vaiku tvirkintoju.
    Kuo daugiau zmones tapo issimoksline, tuo daugiau sugebejo suzinoti teisybe apie Kristaus seima ir jo
    seimos gyvenima, apastalus ir visa baznycios istorija. KAM TAS MELAS….?
    Ar nebutu geriau zinoti, kad Kristus turejo seima, jo zmona buvo Magdalena, su ja turejo vaiku. Iki siol Magdalena yra zinoma kaip prostitute, o ne Kristaus zmona, ne jo vaiku motina.Marija irgi nepagimde is sventos dvasios, gi Juozapas buvo salia. KAM TAS MELAS??? KOL VATEKANAS EGZISTUOS, TOL ZMONES TOLS NUO BAZNYCIOS. LAIKAS VATEKANUI IS NYKTI.

  3. hienka

    ne vatekanas, o vatikanas tundra tu 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.