Italijos policija sustiprino saugumą Kalabrijoje, kurios 6 išeiviai išvakarėse buvo nužudyti Vokietijoje

Italijos policija ketvirtadienį ėmėsi papildomų saugumo priemonių Kalabrijos srityje, kai išvakarėse Vokietijoje buvo nužudyti šeši išeiviai iš šio Italijos pietų regiono, pranešė vietos žiniasklaida.
Policija įrengė keliuose papildomus kontrolės postus, taip pat pasiuntė patrulius į San Lukos kaimą, kuris laikomas dviejų mafijozų klanų, susijusių, kaip mano tardytojai, su įvykiais Vokietijoje, veiklos centru. Krata atlikta maždaug 50 namų.

Keturi italų tyrėjai atvyko į Vokietiją dalyvauti Kalabrijos piliečių nužudymo tyrime.

Pasak naujienų agentūros ANSA, krata daryta dviejų šeimų valdose – Nirta-Strangio (Nirtos Strandžijaus) ir Vottari-Pelle (Votario-Pelės). Jos kariauja nuo 1991 metų, susipykusios per šv.Valentino dieną.

Kaip praneša Italijos ekspertai, šeši italai Duisburge buvo nušauti trečiadienį dviem Kalabrijos mafijos klanams pradėjus vendetą.

Pasak Vokietijos teisėsaugininkų, mažiausiai du nužudytieji priklausė Vottari-Pelle klanui, kuris turėjo savo „filialą” Vokietijos mieste Duisburge.

Šiame pramoniniame mieste gyvena ir Nirta-Strangio šeimos narių, tačiau tarp abiejų klanų susirėmimų čia lig šiol nebuvo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Pasaulyje su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.