Jackie Chanas – darboholikas, nekenčiantis atostogų

Netrukus pasirodysiančioje veiksmo komedijoje „Piko valanda 3” nenuorama karate berniukas Jackie Chanas kartu su komiku Chrisu Tackeriu vėl medžioja „blogiečius”.
Kas paskatino sugrįžti į ekranus su „Piko valanda 3”? 53-metis Jackie Chanas atsakė, kad filmo gerbėjai: „Kai tik Jungtinėse Valstijose atsiduriu prie pasų kontrolės punkto, visi šaukia: Jackie, kada pasirodys dar viena „Piko valanda”? Šio filmo tęsinių išsireikalavo publika.”
Naujausioje komedijoje J. Chanas vėl demonstruoja savo neįtikėtinai pavojingus triukus. Pats aktorius prisipažino, kad Paryžiuje filmuotų scenų jis niekada nepamirš: „Aš visiškai vienas buvau Eifelio bokšto viršūnėje. Visa filmavimo grupė šaukė, kad šokčiau žemyn, nes jau reikia filmuoti. Savo anūkams kada nors pasakosiu, kad kadruose, kur krentu nuo bokšto 150 km per valandą greičiu, filmavausi aš pats, o ne dubleris!”. Aktorius atskleidė dar vieną pikantišką detalę: kol kiti kildami į Eifelio bokšo viršų naudojosi liftu, jis stovėdavo… ant lifto viršaus.
Paklaustas, ar kada nors ilsisi, vikriausias pasaulyje aktorius patikino, kad jis „negali pakęsti atostogų”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.