Naujojo TV3 sezono perlas – situacijų šou su K. Kazlauskaite, E. Sipavičiumi ir A. Vinokuru

Net septynias naujais veidais žibančias stulbinančias ir intriguojančias naujienas naujajame sezone pristatanti TV3 televizija žiūrovus pamalonins tikru televizijos perlu – Lietuvoje iki šiol nematytu situacijų ir netikėtumų šou „Ačiū Dievui, atėjai”. Didžiausia sezono naujiena tituluojama laida pasirodė jau daugiau nei trylikoje šalių ir jose sumušė žiūrimumo rekordus.

„Ačiū Dievui, atėjai” – tai naujas TV šou, išsiskiriantis gera nuotaika, nuoširdumu, sveiku humoru bei galimybe mesti iššūkį tiek visuomenei gerai žinomiems žmonėms, tiek it tiems, kas svajojo tapti garsūs”, – laidą pristato jos vykdantysis prodiuseris Vytenis Sinkevičius.

Kiekvienoje savaitinėje laidoje dalyvaus keturi drąsūs, įdomūs ir charizmatiški dalyviai. Šou pasirodys Lietuvos kino, televizijos, teatro, radijo, pop scenos, sporto ir net politikos pasaulio žmonės. TV studijoje, gausios žiūrovų auditorijos apsuptyje, dalyviai bus aprengti, nugrimuoti, gaus visą vaidybai reikalingą rekvizitą, juos šiltai sutiks laidos vedėjas ir kritikas, tačiau dalyviai nežinos scenarijaus. Kiekvienas dalyvis pateks į visiškai nežinomas aplinkybes, kurias sukurs specialiai šioje laidoje dirbantys profesionalūs aktoriai, kurie skirtingai nuo šauniųjų laidos dalyvių – situacijos scenarijų žinos puikiai. Laidos dalyviai trumpam galės pasijusti kosmoso užkariautojais, Romos imperijos riteriais, „smetoniškojo” Kauno poniom ar ponais, gydytojais, reklamos agentais ar advokatais. Laidos scenaristai pasistengė sugalvoti pačių keisčiausių ir netikėčiausių personažų, kurie žavės savo stiliumi, manierom ir svarbiausia – bus visiškai nenuspėjami.

„Pro simbolines duris patekęs į vieną iš specialiai situacijai dekoruotų kambarių, laidos dalyvis, aprengtas atitinkamu personažu, privalės išsisukinėti nuo pačių nepatogiausių klausimų, blefuoti, žodžiu, nuolat stengtis neprarasti primesto personažo įvaizdžio. Žiūrovai stebės, kaip dalyvis „išplauks”, o gal … „nuskęs”, – pasakoja šou kūrėjai.

Laida „Ačiū Dievui, atėjai” nemokys meluoti – ji mokys tobulai blefuoti. Tie, kas sugeba improvizuoti, ne tik teatro scenoje, bet kurioje sudėtingoje gyvenimo situacijoje sugebės išsisukti. Net pačioje sudėtingiausioje situacijoje dalyviai sulauks palaikymo, o ne negailestingos kritikos ar patyčių. „Ačiū Dievui, atėjai” propaguos grožį, gėrį ir sveiką humorą!

Improvizuojančius ir iš ekstremalių situacijų besistengiančius išsisukti šou dalyvius vertins kritikas. Jis, pasitaręs su publika, paskelbs nugalėtoją, sulaukusį daugiausiai simpatijų dėl savo drąsos ir nuovokumo.

Naują, drąsią ir linksmą laidą ves žinomas muzikantas, scenos žmogus ir bugi–vugi virtuozas Egidijus Sipavičius. Šou dalyviams išbandymus rengsiančiai Cezario Graužinio aktorių trupei vadovaus teatro gerbėjų ir TV žiūrovų numylėtinė aktorė Kristina Kazlauskaitė. Simbolinį kritiko ir žiūri pirmininko vaidmenį atliks teatro žmogus, mimas, žurnalistas ir šiaip smagus visuomenės veikėjas Arkadijus Vinokuras, šiuo metu kaip tik galandantis liežuvį.

„Ačiū Dievui, atėjai” kuria prodiuserio S. Bartkaus vadovaujama „Be tabu” ir Ko komanda, įsigijusi teises į šou iš garsios TV laidų ir formatų kūrėjos kompanijos „FremantleMedia International”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.