„Nusivylusi namų šeimininkė” Teri Hatcher sutiko savo svajonių krepšininką

Draugės vestuvės, pasirodo, gali būti ne tik džiugi šventė ir proga pasipuikuoti naujutėlaite suknele, bet ir galimybė susitvarkyti nenusisekusį asmeninį gyvenimą. Kaip tik šia galimybe pasinaudojo žavioji „Nusivylusi namų šeimininkė” Teri Hatcher – per įspūdingas, pasaką primenančias savo kolegės Evos Longorios vestuves ji susipažino su gerokai jaunesniu juodaodžiu krepšininku Baronu Davisu.

„Vos susitikę jie tiesiog pametė vienas dėl kito galvą – jų nebuvo įmanoma atplėšti vieno nuo kito. Teri ir Baronas visą naktį šoko ir daug kalbėjosi”, – rašo užsienio spauda, džiūgaujanti, kad pagaliau ne tik E. Longoria turi Tony Parkerį, bet ir T. Hatcher turi savo krepšininką.

Kol kas neaišku, ar po romantiškos pažinties Paryžiuje Teri kaip ir nuo šiol asmeniniame gyvenime visiškai nenusivylusi kolegė Eva pasipuoš nuotakos apdarais, tačiau naujai iškepta porelė ir toliau susitikinėja. Visai neseniai 42-ejų Teri ir 28-erių NBA klube „Golden State Warriors” žaidžiantis Baronas buvo pastebėti Holivude.

„Jie vakarieniavo sėdėdami toje pačioje stalo pusėje, susiglaudę ir nuolat glėbesčiavosi. Jie atrodė lyg įsimylėję paaugliai”, – pasakoja vienas įsimylėjėlių porelę matęs liudininkas.
Aktorės draugai teigia, kad Teri jau seniai nebuvo tokia laiminga ir tai akivaizdžiai galima perskaityti jos veide. Atrodo, ji pagaliau sutiko savo svajonių vyrą!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.