Graikijos rinktinės treneris įspėjo savo žaidėjus

Graikijos rinktinės treneris Panagiotis Yannakis po nesėkmingai pasibaigusio turnyro Strasbūre įspėjo savo komandos žaidėjus dėl prasto žaidimo.

Priminsime, kad Europos čempionės vardą ginanti Graikija rezultatu 62:93 turėjo pripažinti serbų pranašumą, o prieš tai ji pralaimėjo rungtynes slovėnams.

„Turime išeiti į aikštę susikoncentravę ir rodyti gerą krepšinį. To savo žaidėjų prašau kiekvienoje treniruotėje, kiekviename mače. Privalome žaisti su didesne jėga ir aistra, – kalbėjo P.Yannakis. „Jei nežaisime gerai, mus įveiks bet kuris varžovas. Nesistengėme prieš serbus, nerodėme gero krepšinio. Turime išlikti ramūs ir aktyviai dirbti. Kitu atveju nieko nepasieksime.”

Graikijos rinktinė Ispanijoje vyksiančiame Europos čempionate žais D grupėje kartu su Rusija, Serbija bei komanda, patekusia iš atrankos turnyro.

Tuo metu serbų stovykloje nuotaikos kur kas geresnės. Vienas serbijos rinktinės lyderių Darko Miličičius po rungtynių su Graikija sakė, kad sėkmę lėmė puiki atmosfera komandoje.

„Tai kol kas geriausias mūsų pasirodymas. Į pergalę mus atvedė puiki jaunos komandos atmosfera. Tuo mes esame labai patenkinti. Tačiau negalime teigti, kad esame daug geresni už graikus. Galbūt tai nebuvo jų geriausios rungtynės”, – dėstė krepšininkas. „Ispanijoje graikai privalės žaisti gerai, nes jie turės ginti čempiono vardą. Bet kokiu atveju, džiaugiuosi dabartine padėtimi.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Be kategorijos su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.