Alexas galiausiai tapo „Chelsea” žaidėju

Brazilijos nacionalinės rinktinės gynėjas Alexas (Alex Rodrigo Dias da Costa) gavęs leidimą dirbti Anglijoje galiausiai iš Olandijos „Eredivisie” čempionų Eindhoveno „PSV” klubo perėjo į „Premier” lygos vicečempionų Londono „Chelsea” klubą ir su juo pasirašė trejų metų kontraktą, galiosiantį iki 2010-ųjų metų.

„Alexas Rodrigo Dias da Costa praėjo medicininį patikrinimą ir su „Chelsea” pasirašė trejų metų sutartį”, – rašoma „mėlynųjų” ekipos pareiškime.

25-erių metų futbolininkas penktadienį sėkmingai praėjo medicininę apžiūrą ir po trejų metų praleistų Olandijoje papildė „Chelsea” vienuolikę. Jo atvykimas reiškė, kad jis, portugalas Ricardo Carvalho ir vasaros pirkinys Talis Ben Haimas kovos dėl teisė rungtyniauti gynybos šerdyje kartu su kapitonu Johnu Terry, kuris šiuo metu yra traumuotas.

„Tikiuosi atlikti naudingą darbą tokiame nuostabiame klube kaip „Chelsea”,- teigė brazilas. – Esu be galo patenkintas, kad „Chelsea” suteikė man tokią galimybę”.

Alexas savo karjerą pradėjo tėvynėje Sao Paulo „Santos” klube, padėjo tris kartus „PSV” ekipai iškovoti Olandijos čempionų aukso medalius, taip pat 14 kartų atstovavo Brazilijos nacionalinei rinktinei, su kuria šįmet laimėjo Amerikos žemyno taurės (Copa America) turnyrą ir aikštėje iš viso pasirodė šešis kartus.

2004 metais galingai sudėtas gynėjas perėjo į „Chelsea”, bet kadangi buvo sužaidęs nepakankamą rungtynių kiekį Brazilijos rinktinėje, buvo išnuomotas „PSV” komandai. Dabar galiausiai perėjęs į „mėlynųjų” komandą Alexas tikisi, kad vyriausiasis treneris Jose Mourinho ir gynėjas R.Carvalho padės jam adaptuotis komandoje.

„Mano tikslas yra kuo greičiau pritapti „Chelsea” vienuolikėje todėl, kad J.Mourinho ir R.Carvalho padės man įgyti anglų kalbos žinių”, – pridūrė Alexas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.