Naujas R.Pakso propagandos įrankis – vaidybinis filmas

Rolando Pakso bendražygiai užsimojo apie nušalintąjį šalies prezidentą ir dabartinį partijos „Tvarka ir teisingumas” (liberaldemokratų) vadovą sukurti dar vieną filmą, šįkart – vaidybinį.
Naujo kūrinio autoriai – režisierius Saulius Vosylius ir scenarijų rašysiantis žurnalistas Vytautas Matulevičius. „Galbūt filmas bus tik vaidybinis, o gal bus ir dokumentinio filmo elementų. Vaidybiniame filme galima pasiekti daugiau įtaigumo”, – dienraščiui „L.T.” sakė V.Matulevičius.

Žurnalistas neigė, kad visas kūrinys skirtas tik R.Paksui.

„Šiame filme bus gvildenama žmogaus apsisprendimo problema. Nemažai piliečių vieną ar kitą kelią pasirenka dėl pinigų arba kitokio išskaičiavimo. Žinoma, mane domina asmenybės, daug Lietuvai nusipelnę, o dabar užmiršti, ignoruojami žmonės”, – aiškino V.Matulevičius.

S.Vosylius pripažino, jog filmo ašimi turbūt taps R.Pakso pašalinimo iš šalies vadovo kėdės istorija. Filmo kūrėjai sakė, jog vaidinti galbūt bus kviečiami žinomi profesionalūs aktoriai. Pasak V.Matulevičiaus, gali atsitikti ir taip, jog filme, kurio pavadinimas dar nesugalvotas, pasirodys realūs politiniai veikėjai.

Pats R.Paksas tikino nieko nežinąs apie būsimą filmą. Jis tvirtino, kad šio filmo liberaldemokratai nefinansuos.

Apie R.Paksą jau sukurtas ne vienas dokumentinis filmas. Žinomiausias jų – 1 valandos ir 20 minučių trukmės to paties V.Matulevičiaus kūrinys apie prezidento apkaltą „Vienas prieš visus”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.