LTV: pasakę „Labas rytas”, sakysime ir „Labas vakaras”!

Nuo rugsėjo Lietuvos televizija, kasryt 6 valandą ištarusi „Labas rytas”, 6 vakare sveikinsis „Labas vakaras”. Tai nauja Lietuvos televizijos laida, skirta ne tik turiningai, bet ir smagiai vakaro pradžiai.
Su grįžtančiais iš darbo žiūrovais kas vakarą sveikinsis Lavija Šurnaitė ir Audrius Giržadas. O į darbą juos išlydės „Labo ryto” vedėjai Živilė Vaškytė ir Laviją Šurnaitę keičiantis Ignas Krupavičius. 25-erių I. Krupavičius – ne naujokas Lietuvos televizijoje. Prieš kelerius metus jis yra dirbęs „Labo ryto” reporteriu.

Kartu su „Labu rytu” „Labas vakaras” bus vienintelė Lietuvoje kasdienė informacinė pramoginė laida. „20-ajį sezoną pradedantis „Labas rytas” jau subrendo tiek, kad gali išeiti į žmones ir vakare, – juokauja abiejų laidų prodiuseris Modestas Naudžius.– Dvidešimtmetis, ko gero pats aktyviausias ir produktyviausias žmogaus gyvenimo laikotarpis, kai norisi bendrauti ir ryte, ir vakare”.

„Per darbus nespėjote sekti dienos įvykių bet jau esate per daug pavargęs, kad susikauptumėte rimtai analizei? „Labas vakaras” papasakos apie viską, ko nederėtų praleisti ir kartu nuvys jūsų nuovargį šalin. Tai bus turininga ir prasminga alternatyva tuo metu kitų TV kanalų rodomoms „muilo operoms”. Informuodami apie svarbiausius dienos įvykius, kartu skatinsime optimizmą ir rodysime estetiškos gyvensenos pavyzdžius”, – žada M. Naudžius.

Į laidą bus kviečiami gerai žinomi žmonės iš kultūros, politikos, sporto, pramogų pasaulio. Nuomonę apie svarbų visuomenei įvykį kartais gali būti įdomu išgirsti ir iš pramogų pasaulio atstovo, o politikas, visuomet klausiamas apie politinius įvykius, galbūt turi ką papasakoti apie įdomiai praleistą savaitgalį.

„Labas vakaras” papasakos apie garsių žmonių pomėgius, jų gyvenimo būdą, augintinius, mėgstamus patiekalus. Galbūt kulinarijos pavyzdžiai įkvėps ir žiūrovus išbandyti naują vakarienės receptą. Juk metas tam bus pats tinkamiausias: „Labas vakaras” prasidės 18 ir baigsis 18.30. Per šį pusvalandį žiūrovai išgirs, ką ketina rodyti 18.30 val. prasidedančios „Pavakario žinios” ir ką apie svarbiausią dienos įvykį galvoja ne tik žurnalistai, bet ir žmonės gatvėje.

„Labas vakaras” – nuo rugsėjo 3-osios kiekvieną darbo dieną 18 val. per LTV.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

2 atsiliepimai į "LTV: pasakę „Labas rytas”, sakysime ir „Labas vakaras”!"

  1. RYTIS IVASKEVISIUS

    JOOOOOOOOOOOOOOO….;;;;;;;.

  2. Ivanas

    As blogai supantov letuviski, na norju pazurety letuvos nauenas. As givenu Ukrainoe, o tada, pre Taribu Sajungos, 7 metu givenav Sauljose. Atleiskit, kad ne teisingai rasisju, 18 metu as givenu Ukrainojoe. Acu jums

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.