Liepos mėnesį „airBaltic” skraidino rekordinį keleivių skaičių

Oro bendrovė „airBaltic” š. m. sausio-liepos mėn. iš Vilniaus oro uosto skraidino 315,2 tūkst. keleivių. Tai 26 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai. Iš viso 2007 m. sausį-liepą bendrovės paslaugomis Vilniaus ir Rygos oro uostuose pasinaudojo 1,07 mln. keleivių – 38 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai, kai bendrovės paslaugomis naudojosi 774,8 tūkst. keleivių.

Liepos mėn. iš Vilniaus „airBaltic” lėktuvais skrido 57,8 tūkst. keleivių – 36 proc. daugiau nei tą patį mėnesį 2006 m. Iš Rygos ir Vilniaus oro uostų š. m. liepą „airBaltic” skraidino rekordinį keleivių skaičių – 205,3 tūkst. – 47 proc. daugiau nei tuo pačiu metu pernai, kai oro bendrovės keleivių skaičius siekė 140 tūkst.

Iš viso 2007 m. sausio-liepos mėn. iš Vilniaus oro uosto buvo atlikti 5,9 tūkst. skrydžių, o liepą „airBaltic” keleivius skraidino 961 kartą – 11 proc. dažniau nei praėjusiais metais. Per pirmus septynis šių metų mėnesius „airBaltic” skrydžių iš Vilniaus ir Rygos oro uostų skaičius pasiekė beveik 20 tūkst. – 25 proc. daugiau nei per tą patį laikotarpį pernai metais, kai bendrovė atliko 16 tūkst. skrydžių. 2007 m. liepą bendrovės skrydžių skaičius, lyginant su praėjusių metų duomenimis, išaugo 27 proc. ir pasiekė 3,4 tūkst.

„airBaltic” lėktuvai, skrendantys iš Vilniaus, š. m. sausio-liepos mėn. buvo užpildyti atitinkamai 64 proc., liepos mėn. – 70 proc. Bendras bendrovės lėktuvų salonų užpildymas atitinkamais laikotarpiais siekė 62 proc. ir 70 proc.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.