„Vienišoje žvaigždėje” merginos ieškos skandalingasis Egidijus Dragūnas

Rugpjūčio 6 dieną „Tango TV” startavęs pasimatymų šou „Vieniša žvaigždė” jau pirmąją savaitę gerokai įkaitino atmosferą. Realybės šou dalyvis dainininkas Gediminas Nadtočis-Natas užsitraukė buvusios merginos Viktorijos nemalonę, vėliau jį „ant ledo” paliks jo pasirinkta dalyvė…

Antrąją „Vienišos žvaigždės” savaitę, nuo rugpjūčio 13 dienos, ryškiausiomis spalvomis švies skandalingojo populiarios grupės SEL lyderio Egidijaus Dragūno asmenybė. Nors E. Dragūnas prisipažįsta, kad į šou ne gyvenimo merginos eina ieškoti, tačiau tikisi, kad „susiras gerų draugių, su kuriomis patiks leisti laiką.” SEL‘ui svarbiausia geros merginos manieros: „Gali būti blogai apsirengusios, tačiau turi būti gerai išauklėtos.” Įdomu, ar taip pat galvoja „Vienišoje žvaigždėje” dalyvaujančios ir su Egidijumi susitiksiančios merginos?

Vilnietė Dovilė save vadina laisvo oro direktore. Šiuo metu niekuo rimtu gyvenime neužsiimanti šviesiaplaukė didžiausiomis savo aistromis laiko šokį ir krepšinį. Dovilė minėjo, kad labiausiai „Vienišoje žvaigždėje” norėtų susitikti Lietuvos estrados princą Rytį Ciciną ir aktorių Arūną Sakalauską, bet visai neapsidžiaugtų, jei tektų į pasimatymus vaikščioti su TV prodiuseriu Kristupu Krivicku.

Vilnietė studentė Justė save apibūdina trimis žodžiais: „išlepinta, linkma ir lojali”. „Tango TV” pasimatymų šou ji tikisi gerai praleisti laiką ir labiausiai bijo, ar tik toji vieniša žvaigždė nebus skandalingasis Minedas. „Tada tikrai pabėgčiau iš filmavimo”, – sako mergina.

Lolita save pristato kaip merginą „iš kaimo”, tačiau niekaip nenori atskleisti, kurioje Lietuvos vietoje jis yra. Lolita vadina save liaudies amatų meistre, moka drožinėti, nerti, daryti darbelius iš medžio ir šiaudų bei kaip tikra lietuvė dievina krepšinį. Mergina labiausiai nenorėtų „Vienišoje žvaigždėje” susitikti su Vytautu Šapranausku, mat nežino, ar pajėgtų atsikirsti į jo aštrialiežuviškus pastebėjimus. Ilona iš Alytaus save vadina meniška siela ir adrenalino fanatike. „Tikiuosi, kad šios mano savybės patiks šou dalyvaujančiai įžymybei”, – sako mergina.

Laimė iš Vilniaus didžiuojasi tuo, kad neseniai baigė universitetą ir gali laikyti save ne tik gražia, bet ir protinga. Labiausiai mergina mėgsta jodinėti ir keliauti, todėl tikisi, kad laidoje dalyvaujanti įžymybė pasirinks būtent ją ir būtent ji išvažiuos į išsvajotąją kelionę su vieniša žvaigžde.

Tačiau įvykių „Tango TV” pasimatymų šou negali prognozuoti niekas. Didelius reikalavimus merginoms keliantis Egidijus Dragūnas išmėgins dalyvių sugebėjimus ravėti daržą, plauti automobilį, kepti kiaušinienę, šokti tango ar pozuoti prieš fotoaparato objektyvą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.