„Google” ketina sukurti savo mobiliųjų telefonų

Kompanija „Google” ketina rinkai pristatyti savo mobiliųjų telefonų seriją. Bendrovė tikisi, kad tai jai leis ne tik įžengti į mobiliųjų telefonų rinką, bet ir kontroliuoti didelę jos dalį, rašo „The Wall Street Journal”, remdamasis kompanijai artimais šaltiniais.

Šaltinių teigimu, „Google” į mobiliųjų telefonų gamybą jau investavo milijonus dolerių ir derasi su mobiliojo ryšio operatoriais ir elektronikos gamintojais, demonstruodama jiems prietaisų prototipus.

Skelbiama, kad „Google” telefono bus galima naudotis visomis kompanijos internetinėmis paslaugomis. Telefone greičiausiai bus ir sava interneto naršyklė. Techninės telefonų savybės neskelbiamos.

Gandai, jog „Google” ketina kurti savo mobiliuosius telefonus, internete ėmė sklandyti praėjusių metų pabaigoje – šių metų pradžioje. Šią informaciją patvirtino „Google” atstovė Ispanijai ir Portugalijai Izabelė Agilera (Isabel Aguilera), kuri Ispanijos laikraščiui „Noticias” sakė, kad „Google” „svarsto galimybę kurti mobiliuosius telefonus”.

Tačiau vėliau „Google” atstovai paneigė tokius gandus pareikšdami, kad mobiliųjų telefonų rinka „Google” nedomina.

Manoma, kad „Google” mobilieji telefonai rinkoje gali pasirodyti ateinančių metų pradžioje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.