Lemtingas Gyčio skaičius – vienuolika

Po ketverių metų pertraukos scenos senbuvis Gytis Paškevičius grįžta su nauju savo kūrybos albumu „Langas į tavo širdį”.

Tai 11-asis dainininko albumas, kuriame – 11 naujų kūrinių.

Beveik pusę metų įrašinėtas skirtingo stiliaus kūrinių albumas apima roką, romansus, lietuvišką bosanovą, populiariąją muziką ir net keltiškais motyvais grįstą kūrybą.

„Langas į tavo širdį” – albumas kiekvienam gerbiančiajam gyvos muzikos garsą. Pasak paties Gyčio, albume stengtasi išgauti tikrą garsą, minimaliai naudojant sintezatorius. Visi įrašuose dalyvavę muzikantai yra profesionalai, kiekvienas jų jau daugiau kaip dešimt metų talkina žymiausiems Lietuvos atlikėjams. Albume, be Gyčio, dar skamba daug įdomių kitų solistų balsų. Pavyzdžiui, daina „Mano kraštas” buvo įrašyta su solistėmis Rūta Ščiogolevaite ir Dove bei Šiaulių miesto vaikų choru „Dagilėlis”. Taip pat pagrindiniam atlikėjui talkino Saulė, D.Vaitoška ir labai daug vilčių teikianti jauna vokalistė Gerda Damskytė.

„Kaip ir visi mano albumai, šis yra skirtas žmonėms, kurie mane klauso seniai ir kuriems patinka mano kūryba”, – teigė dainininkas.

Visų dainų muzikos autorius, prodiuseris ir pagrindinis atlikėjas – G.Paškevičius. Ne viena daina iš šio albumo ilgainiui įsitvirtins lietuvių širdyse taip, kaip kad skamba hitai „Winner”, „Somebody loves money”, „Nueitas kelias” ar „Dalia dalužė”. „Langas į tavo širdį” atspindi įvairių kultūrinių stilistikų samplaiką.

Atrodo, šiais metais skaičius 11 yra lemtingas G.Paškevičiui ir jo naujam albumui. Mat albumas leidybai buvo parengtas birželio 11 dieną. Be to, tai yra 11-asis Lietuvos muzikos įžymybės albumas, o jame yra 11 dainų. Ar šis skaičius lydės dainininką ir ateityje, kol kas paslaptis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.