„airBaltic” nuo rugsėjo 1 d. pradeda skrydžius į Kišiniovą

Oro bendrovė „airBaltic” nuo šių metų rugsėjo 1 d. pradeda skrydžius į Moldovos sostinę Kišiniovą.

„Moldova ir visas Pietryčių Europos regionas yra dažniau „aplenkiamas” Vakarų oro bendrovių. Mes sieksime tai pakeisti ir suteikti savo klientams galimybę pasiekti Rytų valstybes, žavinčias ne tik savo paslaptingumu ir uždarumu, bet ir plačiomis verslo perspektyvomis, – teigia „airBaltic” viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje vadovas Tadas Vizgirda. – Nauja kryptis į Kišiniovą yra viena iš 5 naujų planuojamų krypčių iš Vilniaus oro uosto”.

Kišiniovas yra geografiškai patogioje vietoje – iš jo lengvai pasiekiama Ukraina, Rumunija, Bulgarija, tad ši kryptis bus patogi verslininkams, besidairantiems į Rytų rinkas. Poilsiautojai ir originalių vietų mėgėjai taip pat ras ką veikti mieste, kuriame galite prisiliesti prie kitokios, savo paslaptimi, o kartu ir draugiškumu žavinčios kultūros, paragauti tradicinės moldavų virtuvės patiekalų, pasigrožėti išskirtine, mažai civilizacijos paliesta gamta.

Keleiviai į Kišiniovą bus skraidinami du kartus per savaitę – ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Bilietų kainos prasidės nuo 172 litų (į vieną pusę, su oro uosto mokesčiais). „airBaltic” teigimu, dėl kitų skrydžių krypčių yra tariamasi toliau.

Pasak T. Vizgirdos, naujos vasaros sezono kryptys į Briuselį, Ciurichą, Malagą, Milaną, Barseloną ir Romą taip pat sulaukė itin didelio pasisekimo. „Naujais skrydžiais džiaugiasi tiek poilsiautojai, tiek verslo reikalais skrendantys keleiviai, todėl puikūs rezultatai dar kartą įrodė, kad neapsirikome Lietuvos rinkai pasiūlydami šias skrydžių kryptis”, – sako „airBaltic” atstovybės Lietuvoje vadovas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.