Jurgos vaizdo klipe – koncertų turo akimirkos

Prieš kelis mėnesius naująjį albumą išleidusi dainininkė Jurga pristatė vaizdo klipą titulinei šio albumo dainai „Instrukcija”.

Ši daina tapo vienu didžiausių lietuviškų hitų šiais metais. Naujojo albumo pasirodymo proga muzikos vadybos agentūra M.P.3 pavasari surengė Jurgos koncertu turą, kurio metu nufilmuota medžiaga ir yra sudėta į „Instrukcijos” vaizdo klipą. Jurgos gerbėjai vaizdo klipe gali pamatyti ir Klaipėdoje vykusių koncertų akimirkų.

„Instrukcija” yra antrasis Jurgos vaizdo klipas. Prieš dvejus metus, leidžiant debiutinį dainininkės albumą „Aukso pieva”, buvo nufilmuotas pirmasis ir iki šiol vienintelis Jurgos vaizdo klipas „The Longest Day”.

„Kuriant šį vaizdo klipą sunkiausia buvo stilingai ir įdomiai pateikti turimą medžiagą, nes ji buvo filmuojama kitu tikslu ir tik vėliau gimė mintis visa tai sudėti į klipą”, – sakė klipo režisierė Giedrė Žickytė.

Tačiau, pasak jos, taip gimsta įdomūs sprendimai, kurių nebūtų, jei viskam būtum pasiruošęs iš anksto. Režisierė vaizdo klipe siekė perteikti tą atmosferą, kokia būna Jurgos koncertuose. Pačiai Giedrei Žickytei įdomiausi buvo tie vaizdai, kuriuos nuo scenoje esančio rėmo užfiksavo mėgėjiška kamera, nes taip atsitiktiniai dalykai buvo nufilmuoti kitu kampu.

„Būtent šie vaizdai ir tapo vaizdo klipo ašimi”, -įsitikinusi režisierė.

Naujajam albumui planuojama sukurti ir daugiau vaizdo klipų. Šią savaitę jau pradedamas filmuoti vaizdo klipas dainai „5th Season”, su kuria neseniai Jurga laimėjo tarptautinį festivalį Švedijoje.

Antrojo Jurgos albumo „Instrukcija” jau parduota per 13 000 vienetų.

Vaizdo klipą „Instrukcija” galima pamatyti Jurgos „MySpace” svetainėje www.myspace.com/jurgamusic.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.