„TV fruktai“: Lietuvoje užgimė naujas futbolo komentatorius Vladas!

Jei jūs turite pomėgį rinkti perliukus iš lietuvių sporto žurnalistų kalbos jiems komentuojant varžybas, šį sekmadienį 20.00 val. žiūrėdami „Tango TV” neeilinių talentų šou „TV fruktai” tiesiog nukrisite nuo kėdės iš juoko.
„TV fruktuose” dalyvaujantis Vladas – ne iškalbingasis Darius Kuodys ir ne komentavimo veteranas Tautvydas Meškonis. Jis nesugeba pasakyti: „Labai atkakli pradžia, net nėra kada supažindinti su komandų sudėtimis, bet dabar truputėlis istorijos, kaip buvo rekonstruotas šis stadionas…” „TV fruktuose” Vladas su tokia ekspresija ir aistra komentavo menamas futbolo rungtynes, kad komisijos nariams – Sauliui Urbonavičiui–Samui, Vytautui Šapranauskui ir Jurgai Klimaitei, – teko šluostytis ašaras.
„Man negražios tavo kojos, tačiau „bankę” įkalei nerealią!” – žarstė komplimentus įsivaizduojamiems žaidėjams Vladas. „Komentatorius” griebėsi už galvos, mosavo rankomis, rėkė ir net pademonstravo, kad sugeba pasakoti apie varžybas angliškai. Tiesa, su meksikietišku akcentu.
„Lietuvoje gimė nauja futbolo komentavimo žvaigždė!” – atgavęs kvapą pasakė vienas komisijos narių Saulius Urbonavičius–Samas. Vladas įvarčių gal ir neįmuš, tačiau apie juos papasakos labai vaizdingai.
Naujas futbolo komentatorius Vladas ir kiti talentai – šou „TV fruktai” sekmadienį 20 val. per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.