Eterį pasieks naujas vaizdo klipas

Prieš kelis mėnesius naują albumą išleidusi Jurga pristato titulinės šio albumo dainos „Instrukcija” vaizdo klipą. Tai pirmasis Jurgos vaizdo klipas per pastaruosius dvejus metus.

Dar kovo mėnesį radijo stotis pasiekusi „Instrukcija” tapo vienu populiariausių lietuviškų hitų šiais metais. Naujo albumo pasirodymo proga muzikos vadybos agentūra M.P.3 pavasarį surengė Jurgos koncertų turą, per kurį nufilmuota medžiaga ir sudėta į „Instrukcijos” vaizdo klipą.

„Kuriant šį vaizdo klipą sunkiausia buvo stilingai ir įdomiai pateikti turimą medžiagą, nes ji buvo filmuojama kitu tikslu ir tik vėliau gimė mintis visa tai sudėti į klipą”, – sakė šio vaizdo klipo režisierė Giedrė Žickytė. Tačiau, pasak jos, taip gimsta įdomūs sprendimai, kurių nebūtų, jei viskam būtum pasiruošęs iš anksto.

Režisierė vaizdo klipe siekė perteikti tą atmosferą, kokia būna Jurgos koncertuose.

Pačiai G.Žickytei įdomiausi buvo tie vaizdai, kuriuos nuo scenoje esančio rėmo užfiksavo mėgėjiška kamera, nes taip atsitiktiniai dalykai buvo nufilmuoti kitu kampu. „Būtent šie vaizdai ir tapo vaizdo klipo ašimi”, – įsitikinusi režisierė.

„Instrukcija” yra antrasis Jurgos vaizdo klipas. Prieš dvejus metus, leidžiant debiutinį dainininkės albumą „Aukso pieva”, buvo nufilmuotas pirmasis Jurgos vaizdo klipas „The Longest Day”. Naujam albumui planuojama sukurti ir daugiau vaizdo klipų.

Šią savaitę bus pradedamas filmuoti dainos „5th Season” vaizdo klipas. Atlikusi šią dainą prieš porą savaičių Jurga laimėjo tarptautinį festivalį Švedijoje.

Antrasis Jurgos albumas „Instrukcija” buvo išleistas balandžio mėnesį. Iki šiol jo parduota per 13 tūkstančių egzempliorių. Radijo stotyse šį albumą pristato dainos „Instrukcija”, „Renkuosi žemę” ir „5th Season”. Pagal prekybos startą „Instrukcija” tapo visų laikų geriausiai parduodamu kompanijos M.P.3 albumu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.