Terminuotieji bilietai – tik elektroniniai

Mėnesiniai autobuso bilietai Klaipėdoje nuo rugpjūčio pirmosios bus tik elektroniniai.

Po pereinamojo laikotarpio, kai galiojo ir popieriniai, ir elektroniniai mėnesiniai bilietai, nuo šiol pereiname prie elektroninio terminuotojo bilieto sistemos.

Terminuotuosius bilietus galite įsigyti spaudos kioskuose arba VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” (KKT) kasoje.

Pirmą kartą įsigyjant kortelę yra sumokamas vieno lito įsigijimo mokestis. Pardavėjas aktyvuoja kortelę ir papildo ją vartotojo nurodyta terminuotojo bilieto rūšimi. Kartu su papildyta kortele pardavėjas pateikia papildymą patvirtinantį kvitą. Šiame kvite turi būti informacija apie kortelės numerį, elektroninio bilieto rūšį, kainą ir galiojimą.

Rekomenduojame saugoti įsigytos kortelės pakuotę ir papildymo kvitą – jų gali prireikti, jei ateityje pamesite kortelę ir norėsite perkelti nepanaudotą papildymo likutį į naują kortelę. Elektroninis bilietas papildomas tokiu pat būdu.

Keleivius tikrinančiam kontrolieriui pateikite elektroninio bilieto kortelę ir, jeigu naudojatės lengvata, dokumentą, suteikiantį teisę į lengvatą.

Pametę ar sugadinę kortelę kreipkitės į KKT (Kalnupės g. 1, Klaipėda, tel. 8 800 12344). Su savimi turėkite įsigytos kortelės pakuotę. Panašiai kaip ir banko kortelę, prarastą terminuotojo bilieto kortelę galime užblokuoti ir perkelti jos likutį į naują kortelę. Šios paslaugos kaina 6 litai.

Mėnesinis elektroninis bilietas galioja kalendorinį mėnesį. Iki 14 mėnesio dienos galite įsigyti einamojo mėnesio bilietą, nuo 15-os dienos – kito mėnesio bilietą. Pačios kortelės galiojimo laikas nurodytas ant kortelės.

Galite elektroninį bilietą pasipildyti ir internetu. Tam reikia atvykti į KKT bilietų kasą. Turėkite pasą arba kitą tapatybę patvirtinantį dokumentą ir galėsite sudaryti su KKT sutartį dėl bilieto kortelės papildymo pasinaudojant elektronine bankininkyste. Mūsų bilietų kasa pirmadieniais-ketvirtadieniais dirba nuo 9 iki 11.30 val. ir nuo 12.30 iki 16 val., penktadienį – nuo 13 iki 15 val..

Primename, kad vienkartinių bilietų sistema šiais metais nesikeičia, jie ir toliau išlieka popieriniai.

Detalesnę informaciją apie terminuotųjų bilietų rūšis ir kainas rasite KKT tinklalapyje www.klaipedatransport.lt

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.