Laureatai liko be diplomų

Danės upėje vyko azartiškos ir nuotaikingos lenktynės irklinėmis valtimis. Varžytis panoro septynios Kauno, Klaipėdos, Panevėžio ir Švedijos komandos.

Kaip beskambėtų juokingai, po varžybų nugalėtojams net nebuvo įteikti diplomai, kadangi tuo mūsų miesto sporto valdininkai tiesiog nespėjo pasirūpinti.

„Klaipėdos sporto funkcionieriai laiku jų nepagamino, tad dabar net nežinau kaip sugaudyti visus dalyvius ir įteikti jų iškovotus atminimo raštus”, – dienraščiui sakė vienas iš varžybų iniciatorių štabo vyr. skautininkas Algimantas Malkevičius.

Šįkart nenugalimi buvo svečiai iš Švedijos – 3, 32 min.

Antrosios vietos laurai atiteko Klaipėdos jūrų skaučių ir žiūrovų jungtinei komandai – 3, 47 sek. (Astai Dumbrauskaitei, Brigitai Truškaitei, Dainiui Daujotui, Laurynui Daugėlai, Valdui Kabanckiui, Aisčiui Landsbergui).

Reikėtų pažymėti, kad Lietuvos jūrų skautai nuolat dalyvauja įvairiose varžybose ir glaudžiai bendradarbiauja su užsienio šalių bendraminčiais. Šią vasarą Sankt Peterburge (Rusija) mūsų šalies atstovai pasaulio jūrinių valčių čempionate iškovojo garbingą 6 vietą. O jau rugsėjo 1-2 dienomis Švedijoje žada varžytis jūrų skautų daugiakovės varžybose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.