„G&G Sindikatas” vėl nepatenkinti valdžia

Šiuo metu įrašinėjantis naują albumą „G&G sindikatas” vėl reiškia nepasitenkinimą valdžios sprendimais ir aktyviai rengiasi festivaliui „Be2Gether”.

„Viena daina bus skirta alaus reklamos draudimui, kuris paveiks ne tik kultūrą, bet ir mūsų mėgstamą ir propaguojamą sportą”, – teigia Svaras.

Grupės nariai jau ne pirmus metus renkasi prie Baltojo tilto Vilniuje ir žaidžia krepšinį. Reperių gretose atgimė ir futbolas. Dabar jie ne tik į krepšį mėto, bet ir kamuolį gana dažnai pagainioja, todėl sportas ir jo ateitis „G&G sindikatui” labai rūpi.

Muzikantai juokauja, kad naujasis albumas pasirodys vėliau nei manome, bet greičiau nei tikimės. Jame reperiai, kadaise piktinęsi draudimu gerti alų Vokiečių gatvėje, ketina kaip ir visuose savo kūriniuose apdainuoti ne tik alaus reklamos draudimą, bet ir aktualiausias šių dienų problemas.

Liepos mėnesio pradžioje „G&G sindikatas” su grupe gerų draugų lankėsi Vokietijoje vykstančiame didžiausiame Europos hiphopo festivalyje „Splash”. Dj Mamania – Artūras Matkevičius ir Svaras – Gabrielius Liaudanskas ne tik stebėjo kitų atlikėjų pasirodymus, bet ir patys koncertavo improvizuotoje alternatyvioje scenoje.

„Buvo nerealus festivalis. Stebėjome tokių žvaigždžių kaip „The Roots”, Talib Kweli, „Dilated Peoples”, „Snoop Doggy Dogg”, „Redman”, „Curse” ir kitų atlikėjų pasirodymus. Ne tik mėgavomės, bet ir sėmėmės patirties”, – pasakojo Svaras.

Įgytą patirtį ir atnaujintą programą „G&G sindikatas” žada parodyti rugpjūčio pabaigoje Lietuvoje vyksiančiame tarptautiniame festivalyje „Be2gether”.

„Kol kas nenoriu pasakoti ką naujo ruošiame, nes nebebus įdomu. Tiesiog siūlau ateiti ir pasižiūrėti. Bus linksma”, – sako Svaras.

Grupė festivalyje ne tik koncertuos, bet ir stebės kitų atlikėjų pasirodymus. Svaras prasitarė, jog galbūt žiūrovai išvys ir bendrą „G&G sindikato” projektą su kažkuriuo iš festivalio dalyvių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.