Bronius tapo le Bronjus ir turės nuosavą TV šou per LNK

Nuo rugpjūčio pabaigos kolektyvinių sodų bendrijoje „Antrieji Kryžiokai” gimsta prancūziška salelė, iš kurios visai laisvai ir nepriklausomai Lietuvai per LNK bus transliuojamas nauja pokalbių laida „Le Broniaus šou”.

Bronių rado senelis prancūzas!

Laikai, kai Bronius (akt. Algis Ramanauskas) buvo paprastas automechanikas ir dirbo garaže, praėjo. Jis sužinojo, kad turi prancūziško kraujo ir nuo šiol jį skiedžia tik „Bordeaux” vynu, nors ir nėra skanu. Nuo to laiko Bronius, kuris dabar yra Bronius le Bronjus, sode turi studiją ir veda pokalbių laidą. O viskas prasidėjo dar Antrojo pasaulinio karo metais, kai prancūzo bibliotekininko sūnaus Antuano le Bronjus (akt. Darius Meškauskas) lėktuvą pamušė vokiečiai ir jis nusileido parašiutu kaip tik virš Lietuvos laukų.

Senelio romanas su lietuvio ūkininko dukra

Laikiną pastogę Antuanas rado lietuvio ūkininko daržinėje, šilumą – ūkininko dukters glėbyje. Kadangi Antuanas le Bronjus buvo prancūzas, jau pirmą naktį permiegojo su ūkininko dukra. Iš ryto ji iš karto pastojo. Ryte juos abu daržinėje aptikęs lietuvių ūkininkas primušė Antuaną le Bronjus per veidą, o paskui, nuvedęs prie miškelio, liepė kasti duobę, ruošdamasis nedorą prancūzą nušauti. Antuanas le Bronjus kasė, kol netikėtai atrado skrynią su lobiais, užkastais čia dar nuo Napoleono laikų. Pamatęs auksą, ūkininkas patyrė infarktą ir numirė. Antuanas le Bronjus infarkto nepatyrė ir nenumirė. Su lobiu jis iškeliavo į Prancūziją, kur gyveno turtingai ir nelaimingai, nes ne turtuose laimė.

Antuanas leidžiasi ieškoti savo šaknų

Žmonos Antuanas le Bronjus gyvenime nesusirado, nes po lietuvių ūkininko smūgių į veidą buvo toks negražus, kad vienintelė galimybė pabūti su moterimi jam liko nebent meilė per prievartą. Tačiau jokia moteris nenorėjo jo prievartauti. Sulaukęs vienišos senatvės, Antuanas le Bronjus nutarė susirasti savo palikuonis Lietuvoje, nes turėjo daug laisvo laiko, kurio neturėjo su kuo leisti.

Dovana anūkui – nuosava studija

Broniaus senelis Antuanas nupirko tą vietą, kurioje kasė sau duobę ir iškasė lobį. Dabar šiais laikais čia yra kolektyvinių sodų bendrija „Antrieji Kryžiokai”. Po ilgų paieškų Lietuvoje Antuanas le Bronjus atrado savo anūką Bronių, kuris dirbo autoservise ir net nežinojo, kad yra pusiau prancūzas, pusiau – ne. Bronius paaiškino savo seneliui Antuanui, kad lietuvių giminaičių niekas taip nesutraukia kaip kapinės ir televizija. Antuanas le Bronjus sodo namelyje įrengė televizijos studiją. Mat kapinių pirkti negavo. Studijoje dirba jo anūkas Bronius le Bronjus, filmuotis į sodų bendriją kviečiamos vis didesnės ir didesnės Lietuvos žvaigždės.

Naujas pokalbių laida „Le Broniau šou” iš kolektyvinių sodų bendrijos „Antrieji Kryžiokai” su Algiu Ramanausku – jau nuo naujojo LNK sezono.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.