Žvaigždžių azartas tryško „drago” trasoje

Savaitgalį Palangoje vykusių „Omnitel” 1003 kilometrų lenktynėse, be profesionalų, varžėsi ir šou pasaulio įžymybės. Vadinamojo drago trasoje nepralenkiama buvo TV3 Daktarė Aiskauda – Aistė Paškevičiūtė.

Šiemet varžytis „TOPO CENTRAS – TV3 žvaigždžių drag” lenktynėse pareiškė norą gerai žinomos TV ir pramogų pasaulio žvaigždės: Vilius Tarasovas, Justė Milušauskienė, Karina Krysko, Egmontas Bžeskas, Aistė Paškevičiūtė ir Laima Tamulytė, labiau žinoma kaip Mama Rock’n’Roll.

Nors visi jie kasdien vairuoja automobilį, prireikė ne vienos treniruotės, kad išdrįstų sėstis prie vienodų, vienodo galingumo, vienodomis padangomis „apautų” naujausiųjų „Volkswagen Eos” vairo. Juos šioms varžyboms bei treniruotėms patikėjo „Omnitel” 1003 kilometrų lenktynių partneriai.

Rengdami žvaigždes pirmosioms jų gyvenime tikroms lenktynėms daug kantrybės ir sumanumo parodė treneriai ir lenktynininkai – buities technikos bei elektronikos prekybos tinklo „Topo centras” vienas savininkų Giedrius Tomas Jarmalavičius, pernai Palangoje vykusių maratoninių lenktynių nugalėtojas, ir Klaipėdos regiono prekybos tinklo „Topo centras” direktorius Mindaugas Skalandžiūnas.

Apie žvaigždžių azartą bene iškalbingiausiai liudija tai, kad iki lenktynių likus vos valandai jos surengė paskutinę treniruotę, tiesa, virtualią, lenktynių imitatoriuje. Daugelio nuostabai TV3 Daktarė Aiskauda – A.Paškevičiūtė per šią treniruotę nugalėjo praeityje garsų lenktynininką Darių Jonušį.

Tai, ko gero, Aistei ir buvo didžiausias įkvėpimas, lydėjęs ją ir lenktynių finale. A.Paškevičiūtė pranoko visus varžovus ir varžoves, pirma kirto paskutinio rato finišą ir tapo nugalėtoja.

Antrąja vieta džiaugėsi E.Bžeskas, šis pranoko K.Krysko.

Nugalėtoja Aistė labiausiai džiaugėsi ne pirmąja vieta ar solidžiu prizu, bet per treniruotes užsimezgusia draugyste.

Išsinėrę iš lenktynininkų kombinezonų TV ir pramogų pasaulio žvaigždės lenktynių arenos nepaliko – patraukė tiesiai į lenktynių klubą linksminti žiūrovų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.