XXL rekordas: storulis Alvydas Mendelis per savaitę numetė net 5,8 kg

Praėjusį pirmadienį į Palangą persikėlusio LNK realybės šou „XXL” dalyvis Alvydas Mendelis pasiekė šio projekto svorio metimo rekordą ir numetė 5,8 kg.
„Rekordo paslaptis – padidintas fizinis krūvis ir sugriežtinta dieta. Per dieną turėdavau dvi treniruotes ir valgiau vien baltyminį maistą: pusryčiams tris kiaušinio baltymus, pietums – 150 gramų jūrinės žuvies ir vieną agurką, o vakarienei – 100 gramų ryžių. Tačiau šio savo pasiekimo nesureikšminu – svorio metimo kova artėja į pabaigą ir ateinančiomis savaitėmis žadu pademonstruoti didesnių rekordų”, – savo svorio metimo paslaptimis po laidos filmavimo dalinosi Alvydas Mendelis.

Šio rekordo dieną Palangoje storulių laukė iš pirmo žvilgsnio paprasta rungtis paplūdimyje: sunešti smėlio kūgį aplink iš anksto į smėlį įsmeigtą kartį ir užsilipus ant sunešto smėlio kalno nutraukti ant karties plevėsuojančią vėliavėlę. Tačiau vienai iš komandų užduotis pasirodė beveik neįveikiama. Mėlynieji prinešė daugiau smėlio negu raudonųjų komandos nariai, tačiau, užlipus ant kūgio, smėlis pažirdavo į šalis ir mėlynųjų komandos auštaūgis Donatas niekaip nepajėgė pasiekti vėliavėlės.

„Raudoniesiems padėjo jų komandos narys statybų bendrovės vadovas Irmantas Grenda, kuris iš karto suprato, kad reikia smėlį drėkinti ir presuoti, kitaip užlipus smėlio kūgis subyrės. Sigitas iš raudonųjų nutraukė vėliavėlę, bet šokdamas sužalojo savo komandos narį Alvydą Mendelį, kuriam prakirto lūpą. Tačiau pergalės džiaugsmas padėjo pamiršti skausmą”, – pasakojo „XXL” vedėja Jurgita Tvarijonaitė.

Tai jau trečia iš eilės raudonųjų pergalė rungtyse. Už ją raudonieji gavo jodinėjimo pamokas žirgyne. Sužinojusi apie prizą, XXL dalyvė Jelena Vardienė pravirko, nes 10 metų atidavė žirgų sportui, tačiau dėl traumos turėjo palikti savo mėgstamą sporto šaką.

Svėrime ir vėl pasisekė raudoniesiems. Jų komandą „ištraukė” Alvydas, numetęs rekordinį kiekį – 5,8 kg svorio. Antrasis buvo Gediminas Juodeika iš mėlynųjų, sulysęs 3,8 kg, trečiasis – Donatas Repšys, numetęs 3,6 kg.

Iš viso raudonųjų komandos nariai numetė 9,6 kg, mėlynųjų – 7,6 kg. Mėlynųjų komandą paliko 44 metų Meilutė Tepelienė.

Nauji svorio metimo rekordai, storulių viltys, džiaugsmai ir ašaros – pirmadieniais 21.00 val. realybės šou „XXL” per LNK!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.