Auksu tviskantis „pirmagimis”

Lietuvoje muzikos įrašų lentynose jau galima rasti kultinio lietuvių diskžokėjo Mindaugėlio darbą „Pure Future”. Per 13 muzikinės karjeros metų tai pirmasis solinis geriausio Lietuvos diskžokėjo albumas.

Lietuvoje šį albumą išleido ir jo platinimu visose Baltijos šalyse rūpinasi muzikos agentūra „Pure Culture”.

Šio miksuoto albumo išleidimas sutampa su dviem Lietuvai svarbiomis datomis – neseniai praūžusiomis „Mindauginėmis” – Mindaugo karūnavimo diena ir rugpjūčio 4-ąją vyksiančiu didžiausiu šalies šokių muzikos festivaliu „Pure Future” po atviru dangumi Trakų pilyje.

Lietuviškos klubinės kultūros pionieriumi vadinamas DJ Mindaugėlis – vienas iš nedaugelio šalies didžėjų, kurio pasirodymai sulaukia didelio palaikymo. Mindaugėlio vardą yra girdėję net ir tie, kuriems klubinė muzika dar nėra gerai pažįstama.

Netrukus 28-ąjį gimtadienį švęsiantis klaipėdietis DJ Mindaugėlis ką tik išleido albumą, kuriame skamba jo parinkti ir miksuoti užsienio atlikėjų kūriniai.

Albumą „Pure Future”, kurio viršelis tviska aukso spalva, DJ Mindaugėlis kruopščiai rengė kone pusmetį. Vienas tituluočiausių ir tris kartus iš eilės geriausio Lietuvos didžėjaus titulą iškovojęs vaikinas iki paskutinės minutės šią kompaktinę plokštelę įrašinėjo slapta, nesakė to net savo kolegoms.

Per 13 muzikinės karjeros metų tai – tik pirmas solinis jo miksuotas albumas. Jo skambesys itin naujas ir intriguojantis, mat daugelis albumo kūrinių dienos šviesą oficialiai išvys tik po kelerių metų – 2009 ar net 2011-aisiais.

DJ Mindaugėlis – vienas iš nedaugelio lietuvių didžėjų, kuris gauna ką tik užsienio įrašų studijose „iškeptas” muzikos kompozicijas.

Savo pirmuoju oficialiai išleistu albumu „Pure Future”, kuriame susipina house, techno ir electro muzikos stiliai, jis ragina visus šokių mėgėjus kaip niekada karštai praleisti vasarą – daryti viską, ko tik širdis geidžia klausantis pozityvių emocijų teikiančio albumo.

Jau kurį laiką, be grojimo klubų šokių aikštelėse, DJ Mindaugėlis kuria muziką kartu su „Happyendless Dj team” vaikinais Andriumi Alienu, Benua ir klaipėdiečiu Blackie. Kartu su jais 2005-ųjų vasarą Mindaugėlis įrašė iš kojų verčiantį hitą „Saulelė Motulė”, kuris iki šiol skamba ne tik šokių muziką transliuojančių radijo stočių eteryje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.