V. Urbono ant jūros kranto lauks Kristina Kazlauskaitė

„Lauksiu jo kaip Penelopė”, – šypsosi Kristina Kazlauskaitė, kviesdama visus į geležinio žmogaus Vidmanto Urbono sutikimo koncertą Palangoje prie jūros tilto. Jos Odisėjas – ultratriatlono čempionas Vidmantas Urbonas – pradėjo rekordinį plaukimą per Baltijos jūrą. Pirmą kartą perplaukti Baltiją V. Urbonas pasiryžo tam, kad atkreiptų dėmesį į prastą jūros būklę.
Baltijos jūrą perplaukusio čempiono, tautos didvyrio Vidmanto Urbono garbei rengiamas tiesioginis koncertas „Vienas per Baltiją”, kurį ves jo partnerė „Žvaigždžių duetuose”, žavioji aktorė Kristina Kazlauskaitė. „Su nerimu laukiu kiekvienos žinios iš jūros. Ir gero linkiu, ir persižegnoju. Gražus šis jo sumanymas. Vidmantui ne tas pats, kur mes maudomės, kuo kvėpuojame. Žmogus aukoja save vardan kitų”, – apie rekordinį plaukimą sakė Kristina Kazlauskaitė.

„Mielai jo laukčiau kaip paprasta lietuvė, su nosine ant kranto. Vesti koncertą, kalbėti masei žmonių yra labai didelė atsakomybė. Bet jei jis jau gali perplaukti jūrą, man kratytis atsakomybės būtų nedraugiška, reikės susiimti”, – besiruošdama tiesioginei transliacijai sakė koncerto vedėja.

Skvere prie jūros tilto rengiame koncerte sugrįžtančio V. Urbono kartu lauks „inCulto”, Jurga Šeduikytė, Žilvinas Žvagulis, Stasys Povilaitis, Inga Jankauskaitė su Česlovu Gabaliu, Renata Ražanauskienė su Deiviu, „Mango”, Amberlife, Andrius Rimiškis, „69 danguje”. Iškilmingame koncerte skambės geriausi šių atlikėjų kūriniai, virtę hitų hitais.

Į renginį pasitikti geležinio žmogaus ketina atvykti Lietuvai nusipelnę žmonės, kurie nepailsdami garsina jos vardą. Juos koncerto metu kalbins žurnalistė Gražina Sviderskytė.

Po daugelio metų pertraukos Baltijos pajūryje skambės ir legendinė daina „Bunda jau Baltija”, specialiai sukurta Baltijos keliui. Naujus žodžius šiai dainai parašė aktorė Inga Jankauskaitė. Plaukimo himnu tapsiantį kūrinį atliks Stasys Povilaitis, Merūnas ir Inga Jankauskaitė.

Koncerto metu planuojamas tiesioginis jungimasis su Latvija, kurios teritorijoje, mažame pajūrio uoste Pavilostoje turėtų finišuoti Vidmantas Urbonas. Baltiją įveikusį čempioną pasitiks LNK kūrybinė grupė, pirmasis geležinį žmogų pakalbins LNK žurnalistas Dominykas Kubilius. Vėliau sraigtasparniu Vidmantas Urbonas bus paskraidintas į iškilmingą koncertą Palangoje.

Koncertas „Vienas per Baltiją” – šį sekmadienį 19.05 val. per LNK

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.