Puse lūpų – naujienos trumpai

Vyriausias „Bolton” treneris Sammy Lee pareiškė, kad pasiruošęs parduoti puolėją Nicolasą Anelka, tik su viena sąlyga – klubas, kuris norės įsigyti žaidėją, turi dalyvauti Čempionų lygoje. Trenerio teigimu, to nori pats futbolininkas ir jis mano, kad tai būtų teisinga. (championat.ru)

Neseniai papildęs „Real” gretas vartininkas Jerzy Dudekas, pareiškė, kad jam bus be galo sunku konkuruoti su pagrindiniu komandos vartininku Ikeru Casillasu. Taip pat lenkas sakė, kad yra profesionalas ir jam svarbiausia komandos sėkmė. (championat.ru)

„Juventus” puolėjas Alessandro Del Piero pareiškė, kad nori likti komandoje ir visiems skeptikams įrodyti, kad jis dar pajėgus žaisti visas 90 minučių visa jėga. (Channel 4)

„Inter” gynėjas Marco Materazzi teigia, kad komandos gynyba ir be Cristianu Chivu yra pajėgi. „Bet tai nereiškia, kad mes ignoruosime naujokus, atvirkščiai, visi naujokai bus sutinkami išskėstomis rankomis”,- sakė žaidėjas. (Sky Sports)

„Benfica” puolėjas Nuno Gomesas gali sugįžti į Italiją. Futbolininko paslaugomis domisi „Lazio”, „Napoli”, be to žaidėjas jau gavo pasiūlymą iš „Levante”. (championat.ru)

„Lyon” patvirtino, kad domisi „Arsenal” puolėju Jose Antonio Reyesu. (L’Equipe)

„Real” saugas Emersonas pareiškė, kad svajoja pereiti į „Milan”. (Radio Gauchа)

„Tottenham” puolėjas Jermainas Defoe teigia, kad neturi planų palikti komandos, kurioje jam viskas patinka. (eurosport)

Real” prezidentas Ramonas Calderonas patvirtino, kad veda derybas dėl „Chelsea” saugo Arjeno Robbeno ir „Feyenoord” gynėjo Roystono Drenthe. (euro-football.ru)

Vyriausias „Man Utd” treneris Sir Alexas Fergusonas neabejoja, kad „West Ham” puolėjas Carlosas Tevezas pereis į jo vadovaujamą komandą. (Sky Sports)

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.