J.Faubertas “West Ham” gretose debiutuos tik kitąmet

Naujasis Londono „West Ham” pirkinys 23 metų Julienas Faubertas (Julien Faubert) privalės palaukti savo oficialaus debiuto „Plaktukų” gretose dar bent pusmetį.

Prancūzas antradienio draugiškose rungtynėse su Olomouco „Sigma”, kurias „West Ham” pralaimėjo 0-1, patyrė rimtą achilo sausgyslės traumą. Paaiškėjo, kad J.Faubertas be operacijos neišsivers. Dėl šios priežasties futbolininkas į aikštę galės grįžti ne anksčiau kaip po 6 mėnesių.

„Tai būtų pritrenkianti žinia kiekvienam žaidėjui, Julienui – ypatingai. Pastaruoju metu jis rodė gerą sportinę formą, jį pamėgo mūsų sirgaliai. Netekti J.Fauberto tokiam ilgam laikui prabėgus vos dviems savaitėms po jo įsigijimo yra didžiulis nusivylimas”,- susikrimtęs kalbėjo šio Londono klubo treneris Alanas Curbishley.

„West Ham” J.Faubertą įsigijo už 9 milijonus eurų iš „Bordeaux” liepos mėnesio pradžioje.

„Plaktukų” fizioterapeutas George‘as Cooperis teigė: „Julienas niekada neturėjo problemų su achilo sausgyslėmis, tad jo laukia steroidų injekcijos, o tai neigiamai paveikia organizmą. Geresnė naujieną, kad J.Faubertas bus operuojams Strabūre, kur sėkmingai panašios operacijos buvo atliktos Zinedine‘ui Zidane‘ui ir Lilianui Thuramui, tad mūsų žaidėjas bus patikimose rankose”.

Tačiau neabejojama, kad prancūzas vėl žaisti galės tik kitų metų pradžioje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.