Bedarbė vieniša motina per kelias savaites išleido per klaidą į jos sąskaitą pervestus 135 tūkst. svarų

Žinodama, kad jos banko sąskaitoje tėra septyni svarai, Sara Džeinė Ly (Sarah-Jane Lee) nusprendė juos išsigryninti. Tačiau ji labai nestebo pamačiusi, kad iš tiesų jos sąskaitoje yra 135 tūkst. svarų, rašo „The Daily Mail”.

„Kai sužinojau, kiek mano sąskaitoje yra pinigų, paradau kalbos dovaną. Sąskaitos išraše buvo parašyta, kad vyksta išmokėtinos sumos nustatymas. Kai banko darbuotojų paklausiau, ką tai reiškia, jie negalėjo man aiškiai atsakyti. Jie manęs tik paklausė, ar nenoriu atidaryti taupomosios sąskaitos”, – sakė Sara Džeinė. Visą dieną ji nelietė pinigų, o vėliau išsigrynino 500 svarų.

Vėliau kelias savaites moteris gyveno tarsi laimėjusi loterijoje. 10 tūkst. svarų ji išleido turistinei kelionei į Floridą, prisipirko brangios buitinės technikos, 5 tūkst. svarų išsigrynino. Jos teigimu, po 40 tūkst. svarų ji pervedė tam tikriems dviem asmenims, o trečiajam – dar 17 tūkst.

Bankas klaidą pastebėjo per vėlai. S. Dž. Ly pati atvyko į „Abbey” banko skyrių Blekburne, kur ji visų akivaizdoje buvo surakinta antrankiais.

Maksimali laisvės atėmimo bausmė už tokį nusikaltimą Didžiojoje Britanijoje – 10 metų kalėjimo

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.