Atleistas iš Prezidentūros kiemo trinkeles vogęs darbuotojas

Iš Prezidentūros kieme esančios statybvietės trinkeles vogęs rūmų administratoriaus pavaduotojas Petras Džiaugys sugrąžino išvežtas statybines medžiagas ir parašęs atsistatydinimo prašymą buvo atleistas iš pareigų.
Tai BNS sakė Prezidentūros kancleris Giedrius Krasauskas.

Birželio pabaigoje buvo pranešta, kad dingo apie 280 betoninių trinkelių, kuriomis klojamas Prezidentūros kiemas.

P.Džiaugio pavardė buvo minima Prezidentūros rūmų administratoriaus pavaduotojos Genės Pozniakienės paklausime statybų vadovui Mečislovui Čižauskui. G.Pozniakienė teiravosi, ar M.Čižauskas leido P.Džiaugiui išvežti statybines medžiagas iš rūmų teritorijos.

Moteris rašte teigė pastebėjusi rūmų administratoriaus pavaduotoją P.Džiaugį su jam pavaldžiais darbuotojais į savo automobilio priekabą kraunant statybines medžiagas.

Prezidentūros kancleris G.Krasauskas BNS sakė, kad dar nepasibaigus tarnybiniam patikrinimui P.Džiaugys paprašė jį atleisti iš pareigų ir sugrąžino visas iš rūmų teritorijos išvežtas trinkeles.

„Trinkeles tikrai išvežė P.Džiaugys, tačiau darbuotojas dar nepasibaigus tarnybiniam patikrinimui parašė prašymą jį atleisti ir jis buvo patenkintas”, – pabrėžė kancleris.

Birželio mėnesį, po vadinamojo „auksinių tualetų” skandalo, Valstybės kontrolės atliko auditą ir konstatavo, kad Prezidentūroje nustatyta pažeidimų dėl valstybės lėšų ir turto naudojimo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , , .

1 atsiliepimas į "Atleistas iš Prezidentūros kiemo trinkeles vogęs darbuotojas"

  1. x

    👿 visur vagys-nieko naujo nepasakyta 😥

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.