„9,5 savaitės”: Rimos iš „Mango” antrininkė ir fitneso čempionai

Iki karšto kaip šokoladas, saldaus kaip medus, gaivinančio kaip ledukai ant kūno TV3 šou „9,5 savaitės” pusfinalio liko vos pora savaičių. Po intriguojančios praėjusios savaitės į kitą etapą iškopė dar du žavūs, drąsūs ir seksualūs – „Dangaus 2” nugalėtojas Justinas ir švelniai draugų moliūgėliu vadinama klaipėdietė Giedrė. Pora puikiai pasirodė užduotyse, kuriose reikėjo ypatingo kūrybiškumo: Giedrė meistriškai gelbėjo vaikinus nuo neva kulkomis šaudančių „9,5 savaitės” vedėjų, o Justinas pademonstravo neeilinius sugebėjimus traukdamas iš vandens pripučiamą lėlę ir darydamas jai dirbtinį kvėpavimą.
Jau nuo pirmadienio į pretendentų dėl seksualiausio Lietuvos vaikino ir merginos vardo būrį įsitrauks dar septyni žavūs jaunuoliai.
Aringas ne kartą tapo šalies ir pasaulio jaunimo fitneso čempionu. Raumeningas tarsi Arnoldas Schwarzneggeris vaikinas tiki, kad gali būti išrinktas seksualiausiu ne vien dėl išvaizdos, bet ir dėl sveiko gyvenimo būdo. Mėgstamiausi studento Simono užsiėmimai – panelių erzinimas ir pinigų švaistymas. Vaikinas intriguoja, kad turi auksines rankas, tačiau paklaustas, ką jos gali sumeistrauti, tik šelmiškai šypsosi. Seksualiausiu pretenduojantis tapti Simonas neslepia, kad rimtiems santykiams neturi laiko, o šou „9,5 savaitės” ieško nuotykių. Vadybininkas Darius dėl užsibrėžto tikslo gali padaryti bet ką: „Nenurimstu, kol negaunu to, ko noriu”. Darius mano, kad yra labai komunikabilus ir žavus, o šios savybės jam padės užkariauti ne tik „9,5 savaitės” dalyvaujančių merginų, bet ir visų TV3 žiūrovų širdis.
Barmenu dirbantis Žygis kūno tobulinimui skiria nemažai dėmesio, todėl to paties laukia ir iš merginų. Seksualiajame šou „9,5 savaitės” jis žada ne tik parodyti kietus raumenis, tačiau atskleisti ir kitą, paslaptingojo fokusininko asmenybės pusę.
Namie auginančią dukrelę kaunietę Eglę į šou atvedė naujų iššūkių troškimas. „9,5 savaitės” dalyvė mano, kad pagrindiniai jos bruožai – principingumas, paprastumas, na, ir, žinoma, seksualumas. Dar studijuojanti Živilė jau ne kartą dalyvavo įvairiuose seksualiausiųjų rinkimuose. Mergina tikisi, kad galbūt pačiame karščiausiame šou „9,5 savaitės” jai pasiseks. ”
Moku suderinti du iš pažiūros nesuderinamus dalykus – kuklumą ir aistrą. Nesu išsišokėlė, bet jei mane prisivilioja, galiu tapti aistringiausia pasaulyje liūtė”, – dėsto Živilė.
Vadybininke dirbanti Tatjana galėtų būti Rimos iš grupės „Mango” antrininkė. Mergina pati neslepia, kad žmonės ją dažnai palaiko Rima. Tatjana dėl to tik džiaugiasi ir priduria, kad ji, kaip ir „Mango” dainininkė, gali pasigirti žavinga šypsena. „9,5 savaitės” dalyvė prisipažįsta, kad aplinkiniai ją laiko gudria kaip lapė ir tikra vyrų suvedžiotoja!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.