Aršus ir girtas

Mažeikių rajone sekmadienio naktį girtas vairuotojas ne tik nepakluso pareigūno reikalavimui sustoti ir bėgo, bet dar ir partrenkė policininką.

Apie antrą valandą nakties Sedos miestelyje budėjęs policijos ekipažas, sudarytas iš Eismo priežiūros tarnybos ir kriminalinės policijos pareigūnų, pastebėjo dideliu greičiu važiuojantį automobilį „VW Golf”. Neuniformuotas, tačiau šviečiančią policijos liemenę vilkintis kriminalistas pareikalavo sustoti. Vairuotojas nepakluso ir nulėkė toliau. Pareigūnai puolė vytis.

Netrukus „VW Golf” teko sustoti, nes įvažiavo į akligatvį. Iš privažiavusios policijos mašinos išlipęs 32 metų kriminalistas ėjo „VW Golf” link, kai šis staiga pajudėjo atbulas, partrenkė pareigūną ir bandė vėl sprukti. Tačiau atsitrenkė į medį.

Policininkams (partrenktasis tik nusibrozdino rankas ir kojas) teko pasigrumti su aršiuoju vairuotoju, nenorėjusiu lipti iš automobilio. Netrukus jis buvo ištrauktas lauk ir nuvežtas į komisariatą. Paaiškėjo, kad tai 31 metų niekur nedirbantis ir nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis A.S. Pasak pareigūnų, „vairuotojas buvo girtas kaip šiaučius” – jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis (3,16 promilės).

Už priešinimąsi policijai A.S. gresia bauda, viešieji darbai arba kalėjimas iki 3 metų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.