Popierinės sąskaitos išliks

Kai kuriuos vien tik laidinio telefono paslaugomis besinaudojančius bendrovės TEO LT abonentus išgąsdino šį mėnesį gautose sąskaitose atsiradęs teiginys, kad nuo rugsėjo sąskaitos paštu jiems nebebus siunčiamos.

TEO LT Korporatyvinės komunikacijos skyriaus direktoriaus Valdo Kaminsko teigimu, popierinių sąskaitų nuo rugsėjo nebegaus tik tie bendrovės klientai, kurie naudojasi interneto paslaugomis.

„Išrašant sąskaitas įsivėlė klaida ir informacija apie pasikeitimus buvo išsiųsta ir kai kuriems tik telefonijos paslaugomis besinaudojantiems klientams. Tačiau jie ir toliau sąskaitas gaus įprastu būdu”, – aiškino V. Kaminskas.

Anot jo, elektroninis informacijos klientams pateikimo būdas bendrovei yra svarbus ne dėl atsirandančių kaštų, o dėl ekologijos, nes TEO LT sąskaitoms ir vokams pagaminti kasmet sunaudoja apie 200 tonų popieriaus.

TEO LT šiuo metu aptarnauja apie 780 tūkst. telefonų linijų. 200 tūkst. abonentų naudojasi plačiajuosčio interneto paslaugomis, o 450 tūkst. – tik telefonijos paslaugomis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.