Švytintys veidrodžiai

Visuomet į pasaulį norisi žiūrėti pro švarius langus, o save matyti švariame veidrodyje. Štai keletas naudingų patarimų…

Visų pirma veidrodį nuo susikaupusių dulkių nuvalyti sausa servetėle ar skepetėle. Ypatingą dėmesį skirkite kraštams, ant kurių kaupiasi dulkės. Nešvarumus gerai nuplauna ne tik medžiagų atraižos, bet ir seni mašinų langų valytuvai.

Veidrodžių nereiktų kabinti priešais saulę, nes nuo tiesioginių spindulių jie praranda ryškumą. Gerai veidrodžius nuvalo vatos tamponėlis, suvilgytas degtinėje ar praskiestame spirite. Kampučius nuvalome ausų krapštuku. Vėliau veidrodį būtina nublizginti laikraščiu ar popierine servetėle.

Jei veidrodis labai užterštas, jį galima valyti pačių pasigamintu skysčiu: 1 stiklinė vandens, 1 valgomasis šaukštas amoniako, dantų milteliai. Viską gerai išmaišome iki košytės. Šia mase valome veidrodžius, vėliau popierine servetėle. Reikia būti atsargiems, masės daug netepti ir stebėti, kad ji nepatektų už veidrodžio.

Veidrodžius galima praplauti ir arbatos nuoviru, o dėmės nusivalo perpjautu svogūnu, kurį reiktų nuplauti ir nusausinti vilnos gabalėliu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Šeima ir namai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.