Prasideda tradicinis Tėvynės sąjungos dviračių žygis „Suk į dešinę”

Vilniuje šeštadienį prasideda tradicinis Tėvynės sąjungos dviračių žygis „Suk į dešinę”, truksiantis iki liepos 22 -osios.
Kaip pranešė konservatoriai, šis žygis – tai tradicinė, kiekvienais metais rengiama akcija, kurią 2003 metais inicijavo keliavimo dviračiais entuziastas, Tėvynės sąjungos pirmininkas Andrius Kubilius.

Jau apkeliauta Žemaitija, Aukštaitija, Dzūkija ir Suvalkija, o šiais metais žygio maršrutas drieksis nuo Vilniaus per Širvintus, Dusetas, Zarasus iki Visagino.

Žygyje dalyvauja Tėvynės sąjungos nariai, rėmėjai bei dviračių sporto mėgėjai. Kiekvienais metais dviratininkų būrys vis gausėja – jei pirmajame žygyje jų buvo vos 20, tai šiais metais susirinko 40 entuziastų. Šeštadienį startuosiančiame dviračių žygyje dalyvaus Tėvynės sąjungos pirmininkas A.Kubilius bei Seimo nariai Donatas Jankauskas, Edmundas Pupinis.

Žygio tikslas – ne tik aktyvus poilsis, bet ir pažintinė veikla, susitikimai su gyventojais, vietos savivaldos, žiniasklaidos, švietimo ir kultūros atstovais, dvasininkija.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.