Britų kompanija „Uniquephones“ siūlo atblokuoti „iPhone“ už 50 JAV dolerių

Britų kompanija „Uniquephones”, kurios veikla yra telefonų remontas ir atblokavimas, išleis programą „iPhone” telefonų atrišimui nuo operatoriaus. Programa leis „Apple” komunikatoriaus savininkams jungtis prie bet kurio operatoriaus tinklo.

Kompanijos įkūrėjas teigia, jog jo darbuotojai intensyviai ruošia programą ir artimiausiu laiku pasirodys pirmoji produkto beta versija. Taip pat pranešama, jog šiuo metu sėkmingai atblokuojami 75 proc. „iPhone” telefonų, su kuriais programa yra testuojama.

„Uniquephones” ketina pardavinėti produktą po 50 JAV dolerių. Ši suma stipriai viršija paprasto telefono atrišimo kainą, tačiau kompanijos atstovai teigia, kad gavo jau daugiau nei 150 tūkst. prašymų atrišti telefoną.

Komunikatoriaus atblokavimas vyksta keliais etapais, vienas jų yra programinės įrangos modifikacija, todėl jei nebus surastas kitas sprendimas, kompanija sulauks „Apple” kreipimosi į teismą.

Primename, kad šio liepos mėnesio 4 dieną paaiškėjo, kad žinomam hakeriui DVD-Jon pavyko atblokuoti „iPhone”, tačiau tokiu būdu nulaužtas telefonas gali būti panaudotas tik kaip grotuvas ir WiFi interneto naršyklė. Nei paskambinti, nei prisijungti prie kito operatoriaus DVD-Jon nepavyko.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.