Abu LTV „dešimtukai” – viename „Vasaros dešimtuke” Palangoje

Lietuvos televizija savo jubiliejų švenčia ne tik Vilniuje, bet ir pajūryje. Palangos svečių ir visų LTV žiūrovų šį šeštadienį laukia paskutinysis LTV 50-mečio renginys -koncertas ne tik dainos, bet ir šokio gerbėjams „Vasaros dešimtukas”.

Į šeštąjį dešimtmetį įkopusią nacionalinę televiziją sveikins paskutiniojo LTV sezono žvaigždės, ryškiausiai sužibusios abiejuose pagrindiniuose šių metų projektuose – šokių ir dainų dešimtukuose. Abiejų „dešimtukų” nugalėtojas Mantas pasirodys su abiem savo partnerėm. Kaip šokėjas – su Izabele Romanovaite, padėjusia jam laimėti „Lietuvos šokių dešimtuką”. Kaip dainininkas – su Rita Dapkute, atvedusia į „Iššūkio žvaigždėms” olimpą.

Kol Mantas repetuodavo su Rita, Izabelė susirado kitą partnerį, pavydžiai žvilgčiojusį į ją „Šokių dešimtuke”. Seržą Gadžumianą. Koncerte pamatysime, kad Seržas – ne mažiau aistringas Izabelės partneris, negu Mantas.

Išgirsime Ritos ir Manto atliekamą „4 Non Blondes” hitą „What’s Up?”(Kas atsitiko?). Kas gi iš tikrųjų atsitiko ir kodėl poros keičiasi partneriais, jiems paaiškins koncerto vedėjai Gabrielė Bartkutė ir Marijus Žiedas. Su kitais partneriais, beje, dainuos ir Rosita Čivilytė. Šįkart – su jaunesniu už Audrių Giržadą Jurgiu Bruzga („Killing Me Softly”), arba grįš prie nerūdijančios meilės Vlado Kovaliovo („Amigos para siempre”).

Vladas tuo tarpu prisimins, kad irgi turi seniai išbandytą partnerę nuo 2006-ųjų Eurovizijos – Rasą Juzukonytę („Pavasario lietus”). Vėliau Rasai praneš, kad jos laukia dar dvi „panteros” („Balandėlė”). O jau kaip tikri balandėliai burkuos Aurelija Čižauskaitė ir Aleksandras Petrulis („Besame mucho”). Savo nematytas puses specialiai Lietuvos televizijai atskleis ir Stano, „Mango”, Birutė Dambrauskaitė, N.E.O. ir Amberlife.

Meilės istorijos, intrigos, išsiskyrimai ir sugrįžimai – paskutiniajame LTV 50-mečio koncerte „Vasaros dešimtukas”. Transliacija iš Palangos vasaros estrados – šį šeštadienį, liepos 14 d. 21 val. per Lietuvos televiziją.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.