Premjeras sveikino geriausius Lietuvos abiturientus

Šiandien Ministras Pirmininkas Gediminas Kirkilas susitiko su geriausiais 2007 m. bendrojo lavinimo mokyklų abiturientais ir profesinių mokymo įstaigų absolventais.
Į renginį buvo pakviesti bendrojo lavinimo vidurinių mokyklų ir gimnazijų abiturientai, kurie du ir daugiau valstybinių brandos egzaminų išlaikė maksimaliais įvertinimais, taip pat tie profesinių mokymo įstaigų absolventai, kurie geriausiai laikė kvalifikacinius egzaminus, atstovai.

Visi abiturientai ir absolventai buvo apdovanoti Ministro Pirmininko vardinėmis atminimo dovanomis, o 10 pažangiausiųjų – taip pat ir padėkos raštais. Pažangiausieji, maksimaliais įvertinimais išlaikę egzaminus, šiais metais abiturientai: Klaipėdos „Vėtrungės” gimnaziją baigęs Eduardas Meilė, Panevėžio Vytauto Žemkalnio gimnaziją baigusi Eglė Kvedaraitė, Šiaulių Juliaus Janonio gimnaziją baigusi Rūta Žalytė, Vilniaus Licėjaus abiturientai Kęstutis Gelažius ir Ernestas Širka bei Vilniaus Žemynos gimnaziją baigusi Laura Vilkaitė, taip pat keturi profesinių mokymo įstaigų absolventai, geriausiai išlaikę kvalifikacinius egzaminus: Vabalninko žemės ūkio mokyklą baigusi Donalda Medelinskaitė, Veisiejų technologijos ir verslo mokyklą baigusi Lina Janulevičiūtė, Vilniaus technologijų ir verslo profesinio mokymo centro absolventas Darius Kuklys ir Biržų politechnikos mokyklos absolventė Aušra Tumasaitė.

Šventėje dalyvavo geriausių abiturientų ir absolventų mokyklų atstovai – vadovai ir pedagogai, Švietimo ir mokslo ministerijos ir Nacionalinio egzaminų centro atstovai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Švietimas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.