NBA vasaros lygoje R.Seibutis per 7 minutes pelnė 6 taškus

Antrose NBA vasaros lygos rungtynėse lietuvis Renaldas Seibutis pelnė 6 taškus, o jo Dalaso „Mavericks” komanda šventė antrąją pergalę, rezultatu 72:68 nugalėjusi Portlendo „Trail Blazers” klubą.

Lietuvis į aikštelę išbėgo antrajame kėlinuke ir per beveik 7 minutes pelnė 6 taškus (dvitaškiai 2/4, baudos metimai 2/2), atkovojo 2, perėmė ir prarado po vieną kamuolį bei atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Nors atakuojančio gynėjo pasirodymas buvo sėkmingas, daugiau į aikštelę jis neišbėgo.

Rezultatyviausias „Mavericks” gretose buvo Jose Juanas Barea, pelnęs 17 taškų, Calebas Greenas pridėjo 13, Popsas Mensahas-Bonsu – 10 taškų ir 13 atkovotų kamuolių.

„Blazers” klube rezultatyvumu išsiskyrė 16 taškų pelnęs LaMarcusas Aldridge (11 atk.kam.) ir 14 taškų pridėjęs Sergio Rodriguezas (8 atk.kam., 5 rez.perd., 6 kld.).

Pirmuoju 2007 metų NBA naujokų biržos šaukimu į „Blazers” ekipą pakviestas Gregas Odenas per 28 minutes surinko 13 taškų (5 atk.kam., 4 kld., 4 blk.), tačiau, kaip ir pirmose rungtynėse, turėjo problemų su pražangomis. Šįsyk jis jų surinko 9 (NBA vasaros lygoje leidžiama prasižengti 10 kartų). Pirmename, kad pirmose rungtynėse G.Odenas pelnė 6 taškus, tačiau po 21 minučių žaidimo aikštelę paliko dėl išnaudoto pražangų limito.

Italas Stefano Mancinelli Portlendo ekipai per 10 minučių surinko 5 taškus, devyniolikmetis suomis Petteri Koponenas per 13 minučių į krepšį nemetė ir taškų nepelnė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.