Alaus mėgėjai liko apvilti

„Švyturio ekstra” alaus mėgėjai jaučiasi apvilti, nes „Statoil” degalinėse negali atsiimti pažadėtų kolekcinių taurių.

Balandžio pabaigoje prasidėjo akcija, kurios metu dvylika „Švyturio” ekstros alaus kamštelių „Statoil” degalinėse galima iškeisti į vieną kolekcinę taurę.

Akcijai baigiantis žmonės suskubo savo sukauptus kamštelius keisti į taures.

Klaipėdiečiai skundėsi, kad apsilankę „Statoil” degalinėse taurių negavo.

„Statoil” degalinių tinklo marketingo vadovas Simonas Bartkus atsisakė komentuoti situaciją ir pasiūlė pasikalbėti su vadybininke.

Ši aiškino, kad loterijų ir akcijų prizai visada labai greitai išgraibstomi.

Panašių skundų dėl „Švyturio” alaus taurių būdavo ir ankstesniais metais. Išeitų, kad ir šį kartą „Švyturio” taurių buvo nepakankamai.

Bendrovės „Švyturys-Utenos alus” jaunesnioji produkto vadovė Asta Kazlauskienė tvirtino, jog šiemetinė kamštelių akcija yra sėkminga ir gerai organizuota.

„Vienintelį kartą – liepos 2 dieną taurių trūko. Tai buvo pirmadienis. Po savaitgalio linksmybių daugybė alaus mėgėjų vienu metu sumanė atsiimti taures”, – aiškino A.Kazlauskienė.

Ji minėjo, kad taurės į degalines pristatomos kasdien. Jei degalinėje yra pakankamai vietos, atvežama nuo 600 iki 900 taurių.

A.Kazlauskienė teigė, kad, kilus nesklandumams, kamštelių turintys alaus mėgėjai gali skambinti arba su organizatoriais susisiekti internetu ir jiems taurės bus pristatytos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.