TV3 projekte „9,5 savaitės” – priekabiavimo skandalas?

Aistros karščiausiame vasaros šou „9,5 savaitės” kunkuliuoja tarsi ugnikalnyje. Tačiau ne visiems šio seksualaus šou dalyviams nežabotos aistros teikia malonumą. Iššūkius mėgstantis „9,5 savaičių” dalyvis Erikas iki šiol negali atsigauti po dviejų merginų daryto masažo. Raumeningas vaikinas nesitikėjo tokios didelės intymumo dozės ir atviro merginų priekabiavimo.
Erotiškame šou „9,5 savaitės” dėl seksualiausios Lietuvos merginos vardo kovojančios dalyvės griebiasi bet kokių ginklų. Tačiau gražuolis Erikas, kuriam raumeningo kūno galėtų pavydėti net Rokis Balboa, liko šokiruotas vienos merginos elgesio ir priekabiavimo.

„Jos ranka buvo labai išdykusi”, – neslėpė šou dalyvis, kuris nevadina savęs ypatingu doruoliu, tačiau seksualiai agresyvios merginos jam labai nepatinka.

Kokiu erotišku manevru mergina taip nustebino Eriką, kad šis net pašoko iš masažo vietos ir iki šiol negali atsigauti? Erikas buvo atviras: dalyvė grybštelėjo už pačios intymiausios ir jautriausios vaikinui vietelės.

Merginos elgesio buvo nustebintas ne tik Erikas. Kitas šou dalyvis Antanas taip pat išreiškė pasipiktinimą: „Erotika yra viena, o vulgarumas ir atviras priekabiavimas – visai kas kita.”

Seksualioji šou „9,5 savaitės” dalyvė, kurios elgesys liko nesuprastas nei Eriko, nei kitų dalyvių, neprisipažįsta padariusi kažką gėdingo ir paklausta apie „išdykusias rankas” koketiškai kvatojasi: „Aš manau, kad tai, ką mes darėme buvo labai gražu. Galbūt žmonėms, žiūrintiems televizorių, kils minčių pasikviesti ką nors pabūti kartu…”

Kaip baigsis šis skandalu kvepiantis įvykis žiūrėkite per TV3 šiokiadieniais 20.45 val. per TV3.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

1 atsiliepimas į "TV3 projekte „9,5 savaitės” – priekabiavimo skandalas?"

  1. PIKCIURNA

    😛 LIETUVOS VYRAI NEAPSIMESKIT KUKLUCIAIS KAD MERGINA PAGLOSTE KIAUSINIUS NORI ERIKAI PASAKYTI KAD TAU NEPATIKO TIKRAI PATIKO ZIUREJAU FILMUOTA MEDZIAGA AS TEN NIEKO BLOGO NEMACIAU PER DAUG PATS PRISKIEDEI.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.