„Coca–Cola savaitgalio lyga” šeštadienį finišuoja Alytuje

Aštuonis savaitgalius iš eilės trukusi „Coca-Cola savaitgalio lyga” šį šeštadienį, liepos 7 finišuoja Alytuje. Į futbolo turnyrą vyksiantį centriniame miesto stadione kviečiami visi futbolo mėgėjai.

„Šiemet „Coca-Cola savaitgalio lygą” savo kelionę per Lietuvą užbaigs Alytuje. Norėtume tikėti, kad pasibaigus turnyrams, daugelis ir toliau žais futbolą bei aktyviai leis laisvalaikį.” – sako Vaidotas Cucėnas, „Coca-Cola HBC Lietuva” ryšių su visuomene vadovas.

Praėjusį šeštadienį „Coca-Cola savaitgalio lyga” vyko Klaipėdoje, kur futbolą žaidė 30 komandų. Pirmąsias vietas amžių grupėse laimėjo klaipėdiečių komandos – „Bucas” ir „Perkūnas”. Po baudinių serijos dienos komanda tapo mažųjų komanda „Perkūnas”. Jiems įteikta speciali turnyro taurė bei kvietimas į futbolo varžybas Lietuva – Farerai vyksiančias rudenį Kaune.

„Coca-Cola savaitgalio lyga” jau trečius metus bendrovės „Coca-Cola HBC Lietuva” ir Lietuvos futbolo federacijos organizuojamas šeimų futbolo turnyras. „Savaitgalio lygoje” gali dalyvauti kiekvienas, subūręs 2 suaugusiųjų ir 3 vaikų (iki 14 metų amžiaus) komandą. Į renginį galima registruotis internete (www.coca-cola.lt) ir nemokamu telefonu (8800 26533).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.